Myynti- ja yhdistyspöydät

Valokuva Nekoconin myyntipöytäsalista. Kuvassa näkyy myynnissä olevia anime-aiheisia pehmoleluja valoisassa, tilavassa salissa.

Nekoconin 2024 myyntisali on täynnä ja haku on päättynyt! Tervetuloa Nekoconiin!

Julkaisemme Nekoconin 2024 myyjät lähempänä tapahtumaa.

Etsimme nyt kesän 2024 söpöimpään tapahtumaan sponsoreita sekä yhdistyksiä.

Sponsori- ja myyjähakuun

Alta löydät tarjoamamme myyntimahdollisuudet yrityksille ja artesaaneille, sekä muut sponsoripaketit.

Myyntisali- ja artesaanihaku on päättynyt.

Mikäli myyntipöydistä herää kysymyksiä, voit olla koska vain yhteydessä sponsorivastaavaan sähköpostitse sponsorit@nekocon.fi

Kuva: Usvalapsi @usvalapsi

Lahjakortit ja tuotepalkinnot

Nekoconissa järjestetään useita cosplay-kilpailuita, photoshoot-kilpailu, peliturnauksia ja AMV-kilpailu, joiden upeille voittajille sponsorit voivat sponsoroida palkintoja.

Palkintosponsorit saavat sopimuksen mukaan mainoksia Nekoconin ohjelmalehteen, sosiaaliseen mediaan tai tapahtumapaikan infonäyttöihin, sekä logonsa Nekoconin nettisivuille. Lisäksi palkintosponsorit saavat logonsa näkymään kilpailuiden aikana esitettäviin diaesityksiin lavalle tai näyttöihin.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut sponsoroimaan palkintoja, olethan meihin yhteydessä joko hakulomakkeella tai sähköpostitse sponsorit@nekocon.fi.

Artesaanit

Artesaanipöydät sijaitsevat erinomaisella paikalla musiikkikeskuksen toisessa kerroksessa yläsalissa, konserttilämpiössä. Artesaanipaikka sisältää lähtökohtaisesti pöydän (140 x 80 cm) ja kaksi tuolia, kerrothan hakemuksessa mikäli sinulla on omia lattialle tulevia telineitä tai muita isompia rakennelmia. Artesaanit saavat tapahtumaan myyjäpassit, joten ilmaisethan passien tarpeesi hakemuksen yhteydessä.

Artesaanipaikat on tarkoitettu ensisijaisesti taiteilijoille ja käsityöläisille sekä esimerkiksi kevytyrittäjille. Artesaanimyyjillä oman kädenjäljen täytyy näkyä tuotteissa, joten tuotteiden jälleenmyyntiin artesaanipaikat eivät sovellu. Artesaanipaikalla et tarvitse y-tunnusta.

Artesaaneja koskevat samat myyntituotteiden rajoitukset kuin muitakin myyjiä, tutustuthan myyntisalin ohjeisiin sponsori-infossa. Artesaanit voivat halutessaan ostaa mainoksia ohjelmalehteen.

Artesaanit valitaan hakulomakkeen perusteella. Artesaanihakuun tarvitset portfolion, jossa esittelet tuotteitasi. Portfolio voi olla vaikkapa PDF, nettisivu tai Drive-kansio, mutta sisällöllisesti emme aseta rajoituksia. Pelkkä sosiaalisen median feed ei sovellu portfolioksi.

HUOM! Artesaanihaku on päättynyt.

Yhdistykset

Yhdistyspaketti on suunnattu voittoa tavoittelemattomille ja Nekoconin kohderyhmään sopiville yhdistyksille ja tapahtumille. Hinta sisältää oletuksena pöytäpaikan ja kaksi tuolia, mutta myös muista vaihtoehdoista voidaan sopia erikseen. Yhdistyksen edustajat saavat myyjäpassit tapahtumaan.

Mikäli olette kiinnostuneet yhdistyspöydästä, olettehan yhteydessä sähköpostitse sponsorit@nekocon.fi! Yhdistyspaikkoja on rajallinen määrä. Nekocon voi kieltää yhdistyksen osallistumisen tapahtumaan, mikäli se katsoo yhdistyksen toiminnan Nekoconin arvojen vastaisiksi.

Yhdistyspöydän hinta on 25 € viikonlopulta.