Kirpputori

Suomen kissamaisin kirpputori Nekotori saapuu kesällä Kuopioon!

Nekoconin omalla Nekotorilla voit myydä ja ostaa kaikkea japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää mangasta ja animesta figuureihin, cosplay-asuihin ja muihin oheistuotteisiin. Nekotori palvelee conikävijöitä taidelukio Lumitin tiloissa molempina tapahtumapäivinä.

Varaathan mukaan käteistä rahaa, sillä kirppiksellä ei ole käytössä korttimaksua.

Aukioloajat

Lauantai 15.7. kello 10.00–17.30

Sunnuntai 16.7. kello 10.00–15.00

Myyjäksi ilmoittautuminen

Tuotteiden ilmoittaminen myyntiin on avoinna 12.–30.6.2023 ja tapahtuu Kirppu-järjestelmän kautta. Tarkemmat myyjä- ja ilmoittautumisohjeet päivittyvät Nekoconin somekanaville ja verkkosivuille kevään aikana.

Myyntipaikka Nekotorilla on maksuton, mutta edellyttää pääsylippua Nekoconiin. Hanki siis lippusi ajoissa. Tapahtuman aikana kirppiksen vapaaehtoiset huolehtivat tuotteidesi esillepanosta ja myynnistä, joten voit itse keskittyä conista nauttimiseen!

Kirpputorin säännöt kävijöille

  • Kirpputorilla käy vain käteinen ja tuotteet on hinnoiteltu 0,50 € välein. Suosi tasarahaa mahdollisuuksien mukaan.
  • Huomioi muut kävijät, ja jätä suurikokoiset propit ja isot kantamukset pois ostosten ajaksi.
  • Tutustu kiinnostaviin tuotteisiin avaamatta niiden pakkauksia turhaan, ja kohtele esillä olevia tuotteita pehmein tassuin.
  • Paina myyjänumerot mieleesi ostaessasi tuotteita laatikoista, ja kerro ne kassalla.
  • K18-merkityt tuotteet pidetään erillään muusta kirpputorista, ja niitä myydään vain täysi-ikäisille. Varaudu kysyttäessä todistamaan ikäsi.
  • Nekoconin yleiset järjestyssäännöt pätevät myös kirpputorilla. Henkilökunta puuttuu epäasialliseen käytökseen tarpeen mukaan ja järjestyksenvalvojat voivat poistaa asiattomasti käyttäytyvät tapahtumasta.
  • Kaikista näpistyksistä voidaan ilmoittaa viranomaisille.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää kirpputorin toiminnasta, voit ottaa yhteyttä kirpputorivastaavaan sähköpostitse kirpputori@nekocon.fi