Iltabileet

Kesän söpöimmät iltabileet ovat taas täällä!

Nekoconin iltabileet järjestetään lauantaina 13.7.2024 klo 21–04 Bar Laskussa osoitteessa Kauppakatu 18. Ikäraja on K18.

Iltabileiden musiikista vastaa tänä vuonna avoimen DJ-haun kautta valitsemamme DJ:t: Yukata, Tabbels, Discolisko, Rambo ja Aversal! Tarjolla on monipuolista teemaan sopivaa musiikkia, joka varmasti menee jalan alle. Otusrikkaasta somistuksesta vastaa DekoNeko.

Iltabileisiin pääsee ilmaiseksi con-rannekkeella. Olethan myös valmis näyttämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, kuten passin tai ajokortin. Bileisiin saa tulla cosplay-asussa, mutta asetta muistuttavat propit tulee jättää narikkaan, ja sinun tulee olla ovella tunnistettavissa cosplaysta huolimatta.

Tänä vuonna myydään myös noin 100 kpl erillisiä iltabilelippuja hintaan 10 €/kpl, kutsu siis kaikki kaverisi mukaan, vaikka heillä ei olisikaan ranneketta Nekoconiin! Bilelipun voi hankkia ennakkoon Nekoconin lippukaupasta: biletti.fi/e/nekocon

FB-eventti: https://www.facebook.com/events/952078983585447

Soittoaikataulu: 

21.00–22.25 Rambo

22.25–23.50 Discolisko

23.50–01.15 Yukata

01.15–02.40 Tabbels

02.40–04.00 Aversal

Kuva: Mikael Peltomaa @Elderx

Esiintyjät

DJ Yukata

DJ Yukata on viihdyttänyt conikansaa monien tapahtumien iltabileissä jo vuosia, ja tuo nyt settinsä Nekoconin bileisiin! Myös Neonya!! Partyn bileistä tuttu anime-DJ yhdistelee soitossaan sekä eri genrejen remixejä tutuista ja uusimmista animebiiseistä että animemusiikkia originaalimuodossaan. Yukata on harrastanut animea ja conittamista yli kymmenen vuotta ja seuraa sarjoja ja skeneä aktiivisesti. Tule siis tanssimaan bileissä bängerien tahtiin tai vaikka juttelemaan lempparisarjastasi! 

Twitter: @DjYukata

Instagram: dj_yukata

Kuva: @minapamina (twitter) @minapamina_ (ig)

DJ Tabbels

Coniskenen DJ-konkari Tabbels saapuu ensimmäistä kertaa Nekoconiin. Tämä energinen animemusasetti täyttää Laskun soundimaailman uusimmilla bängereillä ja parhailla klassikoilla, joten mitä vielä odotat? Ei muuta kuin kissankorvat päähän, valotikut tassuihin ja suunta kohti tanssilattiaa!

DJ Aversal

Kissankorvat pystyyn, on tanssin aika! Lukuisissa coneissa, muissa japaniteemaisissa tapahtumissa ja ulkomaillakin soittanut Aversal sopeutuu kameleontin tavoin genreen kuin genreen, ja hänen esityksensä kaikuvat reaalimaailman lisäksi myös striimitapahtumissa ja VR-maailmoissa. Nekoconissa on luvassa tunnelman tähtiin kiidättävä sekä kehon liikkeelle rytmittävä setti, joka johdattaa jäykimmänkin conikävijän transsiin!

DJ Rambo

Softa-arkkitehti päivisin ja ”bedroom DJ” viikonloppuisin, Rambo eksyi raveihin 90-luvulla ja jäi sille tielle. Tyyli on usein Old School Trancea tai Happy HardCorea, ja vaikka hän pääosin soittaa omaksi ja kavereiden iloksi, on hän omaksi hämmästyksekseen päätynyt kutsutuksi muutamiin tapahtumiinkin esiintymään. Kyselijät Chaos Communication Campillä 2023 saivat hänet vihdoin luomaan Soundcloud-tilin, kun taas Twitchiin tai muihin streamauskuvioihin asti ei vielä olla ehditty.

https://soundcloud.com/rambo-867787850

Discolisko

Discolisko on Helsingistä kotoisin oleva DJ, joka on tunnettu mm. Musta Kolhoosi -kollektiivistaan sekä energisistä esiintymisistään Helsingin UG-skenessä. 

Discolisko on soittanut myös mm. Ropeconissa, Club Furyssä, festareiden jatkoklubeilla, open air bileissä ja heittänyt myös keikkoja ulkomailla. 

Vaikka sydän sykkii raskaammalle konemusiikille, tykkää hän toisinaan heittäytyä ulos skenestään, ja sitä kautta hän on soittanut teemaan sopivia settejä mm. Tokyo Nights ja Tokyo dreams -tapahtumissa.

DekoNeko

DekoNeko = Anni Murtosaari Art ja Jaroneko luovat kauneutta muiden jämistä. 

Vuodesta 2013 lähtien Anni Murtosaari on esitellyt koristeitaan ympäri Suomea ja Eurooppaa. 

Jaron ”Jaroneko” Räty on pitkän linjan multimediataiteilija ja tapahtumien järjestäjä, jolla on runsaasti kokemusta. 

Heidän ekologiset koristeensa yhdistävät perinteiset ja modernit tekniikat ja muuntuvat jokaiseen tapahtumaan.
Vieraile https://linktr.ee/annimurtosaari ja tutki lisää!