Tapahtumapaikka ja esteettömyys

Nekocon 2023 järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion Taidelukio Lumitin tiloissa.

Kuopion musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio

Kuopion taidelukio Lumit
Kirkkokatu 45
70100 Kuopio

Molemmat tilat ovat esteettömät. Lue esteettömyydestä lisää alempaa tältä sivulta.

Saapuminen tapahtumapaikalle

Kuopioon on hyvät kulkuyhteydet niin julkisella liikenteellä kuin omallakin autolla. Tapahtumapaikalle on helppo kävellä asemalta. Paras reitti Musiikkikeskukselle kulkee suoraan Puijonkatua pitkin. Käänny Kuopionlahdenkadun risteyksessä oikealle, ja olet perillä!

Kuopion seudun joukkoliikenne Vilkku

Musiikkikeskuksen asiakasparkkipaikka on conikävijöiden käytössä ilmaiseksi viikonloppuna. Perjantaina ilmainen pysäköinti klo 16 jälkeen. Parkkipaikkoja löytyy myös kadunvarsipaikoilta lähellä tapahtumapaikkaa. Huomaathan, että Puijonkadun puoleinen pysäköintipaikka on invapaikkoja lukuun ottamatta kävijöiltä suljettu!

Kuopion Taidelukio Lumit sijaitsee Musiikkikeskuksen naapurissa, tien toisella puolella! Lumitin tiloista löydät taidekujan, kirpputorin, pelipisteen ja oleskelutilan.

Tapahtumapaikka

Esteettömyys

Pysäköinti ja saapuminen

Kuopion Musiikkikeskuksen Puijonkadun puoleisella pysäköintialueella sijaitsee neljä (4) invapaikkaa. Pysäköintialue ei invapaikkoja lukuun ottamatta ole asiakkaiden käytössä. Jätäthän invapaikat niitä tarvitseville.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä on extraleveä pyörätuoliliuska ja automaattisesti avautuvat ovet.

Avustaja tai tulkki pääsee tapahtumaan maksutta asiakkaan seurassa.

Hissit ja inva-WC

Musiikkikeskuksen sisätilat ovat esteettömät, ja tapahtumapaikalla on hissejä ja esteettömiä wc-tiloja. Inva-WC:t löytyvät sisääntulokerroksesta narikan molemmista päistä.

Konserttisalissa on esteettömiä pyörätuolipaikkoja ohjelmiin, jotka vaativat paikkalipun. Konserttisalin pyörätuolipaikat on sijoitettu helppokulkuisiin paikkoihin (oikea alaparvi 6 paikkaa ja oikea sivuparvi 2. krs 2 paikkaa), joista on hyvä näkyvyys lavalle. Alaparven pyörätuolipaikoille on esteetön kulku Valohallista automaattisesti avautuvien sisäovien kautta. Toisen kerroksen sivuparven paikoille pääsee pääaulan hissillä tai tilahisseillä.

Lumit

Taidelukio Lumitin esteetön sisäänpääsy käy rakennuksen C-oven kautta, Kirkkokadun puolelta. Lumitin tiloista löytyy myös hissi.

Lumitin tiloissa sijaitseva oleskelutila on valitettavasti esteellinen. Muuten tilat ovat esteettömät.

Olethan meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä, mikäli huomaat tapahtumamme esteettömyydessä ja saavutettavuudessa parannettavaa. Olemme aina valmiina kehittämään tapahtumaamme kaikille saavutettavammaksi. Tapahtumapaikalla info auttaa tarvittaessa ja opastaa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä.