Taidekuja

1) Koeebi, Onigokko ja Weeabooo_trash

Instagram: koeebi
Instagram: weeaboooo_trash

Olemme kolme samanhenkistä sarjakuvataiteilijaa eri puolilta Suomea. Printtien, magneettien, postikorttien, heijastimien yms. lisäksi pöydästämme löytyy myös Limingan Taidekoulun sarjakuvalinjan yhteistoimin painettu sarjakuva-antologia, jossa olimme myös osallisina.

taide: Koeebi, Onigokko ja Weeabooo_trash

2) Jessuskristus

Instagram: jessuskristus

Olen Jesse, suurimmaksi osaksi itseoppinut digitaiteilija. Piirrän ja maalaan paljon erilaisia aiheita laidasta laitaan, ja pöydästäni löytyy erinäisiä printtejä ja tarroja vähän animesta ja vähän video- ja roolipeleistä!

taide: Jessuskristus

3) Momo ja Nana

Instagram: momo_craftaa

Käsintehtyjä korvakoruja ja muita asusteita moneen eri tyyliin. Korvakorujen koukut ovat ruostumatonta terästä ja nikkelittömiä. Valtaosa koruista on uniikkikappaleita, joten jos näet jotain mistä pidät, nappaa se nopeasti!

taide: Momo ja Nana

4) Gaikotsukiri (Lauantaina)

kotisivu: https://gaikotsukiri.com

Yahhoo, olen jiji! Olen raumalainen artisti, joka piirtää fan arttia sen hetkisistä kiinnostuksen kohteista, tällä kertaa hyperfiksaationa on Genshin Impact, joten pöydältä tulee löytymään kaikenlaista merchiä tarroista hahmoteepusseihin!

taide: Gaikotsukiri

5) LamppuArt

Instagram: lamppuart

Moi, oon Lamppu Tampereelta, ja tykkään tehdä söpöjä eläinaiheisia tuotteita, sekä fanarttia! Kissoja rakastan suuresti, ja se näkyy myös valikoimassa. Minulta löytyy ikisuosikit LGBTQ+ kissacharmit ja tarrat, sekä muuta originaalia taidetta mm. charmien, tarrojen, pinssien, korvakorujen ja postikorttien merkeissä. Fanarttia löytyy Genshin Impactista charmien, pinssien, printtien ja tarrojen myötä! 

taide: LamppuArt

6) Lokkilokki

kotisivu: https://lokkilokkiart.wixsite.com/website

Oululainen freelance-artisti kohti uusia taideprojekteja!

taide: Lokkilokki

7) Routart ja Feelingjellyarts

commissions: https://routart-commissions.webnode.fi
Instagram: feelingjellyarts

Routa tässä moikka! Tarjoan teille Nekoconin 2022 söpöjä avaimenperiä, värikkäitä pinssejä, sekä varpaita lämmittäviä villasukkia fandom-twisteillä. Ei ole liian aikaista alkaa valmistautua talveen! Taidekujapöydällä vierailevat voivat myös saada koodin, jolla saa -20% tilaustöistä. 

Ja Routan kanssa pöytää pitää Jelly, oman elämänsä sankari ja fanitaiteilija. Pöydältäni löydät kaikki shounen suosikit <3

Nähdään taidekujalla, tulkaa moikkaamaan!

taide: Routart ja Feelingjellyarts

8) Qpeura

Twitter: qpeura

Olen freelancer taiteilija ja graafisen suunnittelun opiskelija Rovaniemeltä. Taidekujalla myyn esimerkiksi printtejä, charmeja, tarroja, washi teippejä, avainnauhoja sekä mahdollisesti akryyli standeja.  Originaalin taiteen lisäksi pöydältäni edustettuna sarjoista ja peleistä löytyy  esimerkiksi Genshin Impact, Final Fantasy 14, Fire Emblem, Pandora hearts, Vanitas no carte, Kingdom hearts ja Jojo’s bizarre adventure, ja muuta! Tarjoan myös kiinnostuneille mahdollisesti luonnos tilaustöitä paikan päällä. Tervetuloa tarkastelemaan tarjontaa tai ihan muuten vain moikkaamaan!

taide: Qpeura

9) Rii (Lauantaina)

Deviantart: Riidrawings

Olen Rii / Riia ja tämä on ensimmäinen vuosi kun osallistun taidekujille.Olen Tampereelta ja pöydältäni löytyy paljon fanarttia peleistä ja animesta. Myyn anime tyylisiä julisteita, tarroja, kasseja ja kaikkea muuta! Nähdään kujalla ! <3

taide: Rii

9) Sweet Meow Shop (sunnuntaina)

Instagram: sweetmeowshop

Olen itseoppinut käsityöharrastaja! Pöydältäni löytyy pääasiassa pastelleja originaaleja tuotteita, mutta myös Genshin Impactin primogem aiheiset korvakorut. Pääpainoni on koruissa ja asusteissa, mutta valikoimastani löytyy myös kortteja ja ekotuotteita. Materiaaleina käytän eniten nauhoja ja polymeerimassaa.

taide: Sweet Meow Shop

10) Zerokero ja Dplbloom

Pixiv: Zerokero
Instagram: dplbloom

✨🌸 Pöydältämme tulet löytämään printtien ja tarrojen lisäksi myös avaimenperiä monista eri animeista ja peleistä. 💜🌸✨

taide: Zerokero ja Dplbloom

11) Memokuart (lauantaina)

Instagram: memokuart

Purr~ Hei, olen Memokuart! Pöydältäni tulet löytämään mm. tarroja, tarra-arkkeja, pinssejä, puisia korvakoruja, avainnauhoja, vihkoja ja yllätyspussukoita! Tarjolla on myös erilaisia käsitöitä: pussukoita, kukkaroita ja omamori onnenamuletteja! Kaikkien käsitöiden kuosit ovat itse piirtämiäni ja kankaat omakustanteisia. Tuotteiden aiheet pyörivät vahvasti japanin ympärillä ja tulet näkemään paljon suloisia onnenkissoja ja erilaisia kettumaskeja. Lisäksi löytyy satunnaista fan-arttia eri manga, anime ja peli-sarjoista. Kissoja unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan. :3c

taide: Memokuart

12) Nefa Illustrations (lauantaina)

kotisivu: https://nefaillustrations.weebly.com/

Heipähei, olen Nefa ja pöytäni sisältö koostuu pääasiassa kaikesta söpöilystä ja satunnaisista obsessioistani, kuten Pokemonista ja gachapeleistä. Tervetuloa tutustumaan!

taide: Nefa Illustrations

12) Sebsbucket (sunnuntaina)

Linktr: sebsbucket

Henlo! Olen Sebs ja työstän KH, FF sekä One Piece arttia! Printtejä, tarroja sun muita pieniä juttuja ja asioita löytyy pöytäni äärestä, joten rohkeasti vain moikkaamaan ja kahtomaan tarjontaa ((*^^*))

taide: Sebsbucket

13) Aruru-

Instagram: art_aruru

Heippa, Aruru- tässä! Olen pääosin fanitaiteilija, mutta löytyy myös originaaliarttia. Multa löytyy printtejä, tarroja ja charmeja erilaisista sarjoista, kuten esim. Genshin Impact, IDOLiSH7, Ōkami, Persona 5 ja Twisted Wonderland. Myös originaaleja töitä, kuten söpöjä eläimiä ଘ(੭ˊᵕˋ)੭ ੈ♡‧₊˚

taide: Aruru-

14) J0cto ja Kur0wa

Linktr: j0cto
Instagram: kur0wa

Olemme kaksi nuorta harrastelijaa Tampereelta, meidän pöydästä löytyy animeaiheista tavaraa kuten printtejä, tarroja ja pinssejä.

J0cton tuotteisiin kuuluu muun muassa One piece ja Demon Slayer fanarttia.

Kur0wan puolelta pöytää taas löytyy esimerkiksi Genshin ja Jojo aiheista fanarttia jonka lisäksi myös kaikkea muuta söpöä kamaa!

taide: J0cto ja Kur0wa

15) Si3art

Instagram: si3art

Hello! I’m an artist from Estonia who loves to experiment with tradional mediums, mostly using watercolors and inks. A lot of these paintings have been made into prints, pins, stickers and acrylic charms. There will also be some embroidered patches, you are welcome to come see what’s available at the artist alley! 🙂

taide: Si3art

16) Velhox (lauantai)

Instagram: velhox_

Värikästä fanarttia eri anime-, animaatio- sekä videopelisarjoista. Pöydältäni voi löytää printtejä, tarroja ja pinssejä tutuista hahmoista. Mukavaa Nekoconia kaikille! ᕙ(`▿ ́)ᕗ

taide: Velhox

16) Tinyodd (sunnuntai)

Instagram: tiny.odd

Pöydältäni löydät pieniä ja outoja otuksia tarrojen, printtien, pinssien ja minipehmojen muodossa. Joskus he saattavat olla hieman karmivia, mutta enimmäkseen suloisia.

taide: Tinyodd

17) Mianko

Instagram: mianko3

Hei! Myyn A4- sekä A5-kokoisia julisteita sekä tarroja monista erilaisista sarjoista, kuten Persona 5:sta, Jojo’s Bizarre Adventuresta sekä Demon Slayerista. Tule tervehtimään ja toivottavasti löydät samalla jotakin kivaa itsellesi! :3

taide: Mianko

18) Koomalaama ja Sudenhuuto

Linktr: koomalaama
Instagram: anasudenhuuto

Koomalaama ja Sudenhuuto edustavat saman pöydän takana Nekoconissa! Perinteisten tarrojen, pinssien, avaimenperien ja magneettien lisäksi pöydältämme löytyy esimerkiksi washi-teippiä ja avainnauhoja. Lukuisten fandomien (Miku Hatsune, Okami, Ghibli, Golden Kamuy,…) lisäksi edustettuna ovat esimerkiksi söpöt eläinhahmot (erityisesti kissat, matelijat, koirat ja siilit), realistiset eläinkuvitukset, huonekasvit ja LGBT+.

taide: Sudenhuuto

19) Hallanvalo

Instagram: hallanvalo

Hei! Olen Halla, oululainen kuvataiteilija joka tykkää sammakoista ja söpöistä otuksista! Pöydästäni voi löytää sekä fanarttia että originaaleja juttuja monessa muodossa sekä printteinä ja paperituotteina kuin myös käyttöesineinenä kuten avaimenperinä, korviksina ja charmeina.

taide: Hallanvalo

20) Kisuette

Instagram: kisuette

Diilaan pastellioksennuskissoja, edgyä okkultismia ja nörtteilyä erilaisten printtien ja pienten tuotteiden muodossa. Tervetuloa ostoksille!

taide: Kisuette

21) Kristmarian

Instagram: kristmarian

Hei! Olen Kristmarian ja taidekujapöydästäni löytyy eläinaiheista taidetta erikokoisina printteinä, tarroina, charmeina, pinsseinä sekä korvakoruina! Töissäni yhdistyy usein maagisuus, mystiikka ja kissat. Myyn myös fanitaidetta Pokemonista, My Little Ponysta ja Hopeanuolesta. Tule ihmeessä kurkkaamaan ja moikkaamaan!

taide: Kristmarian