Lipunmyynti

Nekocon 2022 lipunmyynti on avoinna Kompassissa!

Nekocon 2022 -tapahtuman lippujen ennakkomyynti on nyt avoinna Kompassissa. Suuntaathan siis tapahtuman sivulle ja osioon Lipunmyynti!


Pääsylippujen hinnasto

  • ennakkoon ostettuna Kompassista: 17,00€/kpl
    • alle 7-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi lipun ostaneen seurassa
  • ovelta myytävät liput: 20,00€/kpl
    • lippuja myydään tapahtumasta ovelta vain jos lippuja on jäljellä

Lattiamajoituksen hinnasto:

  • yksi yö: 10,00€ (pe-la tai la-su)
  • molemmat yöt: 15,00€ (pe-la ja la-su)

Lippuehdot

Lippu sisältää

Pääsylippu sisältää sisäänpääsyn Kuopion Musiikkikeskuksella ja Kulttuuriareena 44:ssa 9.-10.7.2022 järjestettävään Nekocon 2022 -tapahtumaan. Pääsylippu mahdollistaa osallistumisen yksittäisiin ohjelmanumeroihin, niin kauan kuin paikkoja riittää.

Yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla materiaalimaksuja, jotka veloitetaan erikseen. Tarkista lisätiedot maksuista ja ohjelmiin ilmoittautumisesta nettisivuiltamme.  

Lippujen toimitus

E-liput toimitetaan sähköpostitse ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn lipun voimassaoloajaksi. Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjän.

Lippujen maksaminen ja maksutavat

Liput maksetaan oston yhteydessä Paytrailin kautta. Lippujen ostamiseen tarvitset suomalaiset verkkopankkitunnukset. Lipun voi ostaa myös tapahtuman ovelta, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Tällöin maksutapoina ovat käteinen tai maksukortti.

Lipputyypit 

Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyn tapahtumaan. Alle 7-vuotiaille ja 65 vuotta täyttäneille kävijöille sisäänpääsy on ilmainen. Avustaja tai tulkki pääsee tapahtumaan maksutta asiakkaan seurassa.

Nekoconiin ei myydä erikseen päivälippuja. Lippuja voi ostaa ennakkoon 30.6. => 5.7. asti!

AMV- ja cosplaykisaan liput jaetaan paikan päällä conissa.

Vaihto- ja peruutusehdot

Pääsylipun voi peruuttaa tai vaihtaa 14 vuorokautta ostoksesta. Vaihto- ja peruutusoikeus päättyy viikko ennen tapahtuman alkua. Tänä aikana perutuista tai vaihdetuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan tilauksessaan käyttämälle maksutavalle, kuitenkin maksusta ja maksun palautuksesta mahdollisesti syntyvät kustannukset vähentäen. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti@nekocon.fi. Pääsylipussa oleva viivakoodi kuoletetaan, jolloin lippua ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen ei ole mahdollista.   

Tapahtuman peruuntuminen

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, ostamasi lippu oikeuttaa vastaavaan sisäänpääsyyn seuraavan vuoden tapahtumassa. Voit myös saada rahasi takaisin ostamastasi lipusta vaihto- ja peruutusehtojen mukaisesti. Rahojen palautusta voi pyytää ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti@nekocon.fi. 

Koronaturvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtumarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Tarkistathan ajankohtaiset koronaan liittyvät ohjeistukset ennen tapahtumaan saapumista.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot