Majoitus

Nekocon tarjoaa koko viikonlopuksi edullista lattiamajoitusta Kuopion klassillisella lukiolla, joka sijaitsee noin kahden kilometrin päässä conipaikoilta. Lattiamajoitukseen voi ostaa lipun Kompassista tapahtuman lipunmyynnin tavoin. Majoituksen voi ostaa myös erikseen pe-la ja la-su öiksi. Majoitustiloina toimivat useammat luokkahuoneet, liikuntasali sekä näyttämö.

Lattiamajoituksessa on koko majoitusajan aikuisia vapaaehtoistyöntekijöitä sekä lisäksi molempina öinä järjestyksenvalvoja, jotka pitävät huolen turvallisuudesta. Majoituksessa majoittujan käytössä ovat koulun suihkutilat. Käytössä ei ole jääkaappia, joten mukaan kannattaa varata lämpimässä säilyvää evästä. Lyhyen kävelymatkan päässä majoituksesta sijaitsee Hesburger ja keskustassa palvelevat useat ravintolat sekä marketit. Yöpyäksesi tarvitset mukaasi vain omat majoitustarvikkeet, kuten tyynyn, makuupussin ja -alustan. Makuualustoja on mahdollista vuokrata myös tapahtumasta. Majoituksen ostaneet saavat tarkemmat tiedot sähköpostitse.

Kuopion klassillinen lukio sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Musiikkikeskukselta. Conpaikalta ja Kuopion keskustasta sinne pääsee myös kätevästi bussilla. Musiikkikeskuksen vierestä liikennöi bussi nro 6 ja keskustasta koululle pääsee busseilla 6 tai 7. Tarkemmat aikataulut ja reitin voit tarkistaa Kuopion seudun joukkoliikenteen reittioppaasta (Vilkku).

Tapahtumaan liittyvät osoitteet:

Lattiamajoitus
Kuopion Klassillinen lukio
Opistotie 1
70200 Kuopio

Päätapahtumapaikka:
Kuopion Musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio

Lauantain pelipisteet/iltabileet:
Kulttuuriareena 44
Kauppakatu 44
70110 Kuopio