Cossikissakuvakisa

Mikä olisikaan sen ihanampaa, kuin valokuvat cossaavista kissoista? Cossikissakuvakisa on leikkimielinen kuvakilpailu, jonka päätähtenä ovat kilpailun nimen mukaisesti cossaavat kissat. Kilpailupäivä on sunnuntai 14.7.2024. Kisaajapaikkoja on 8 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.. Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Yleisöäänestys alkaa 8.7.2024 ja päättyy 14.7.2024 cosplaykilpailujen väliaikashow’n jälkeen. Kaikki cosplaykilpailut käydään sunnuntaina 14.7.2024 klo 14:00-15:30.

Ilmoittautuminen

Kilpailuun tulee ilmoittautua ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen aukeaa 17.6.2024 klo 18 ja siitä tiedotetaan erikseen Nekoconin somekanavissa. Ilmoittautuminen on auki 30.6.2024 klo 23:59 saakka. Mikäli kisaajapaikat täyttyvät, voidaan ilmoittautuminen sulkea aiemmin kuin 30.6.2024 klo 23:59.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen päivitetään tähän 17.6.2024 klo 18

Kuva lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä. Kuvatiedoston maksimikoko on 1 gigatavu (1 GT). Kuva tulee nimetä seuraavasti: cossikissakuvakiva_kisaajanimi(.jpg/.png)

Säännöt
Kilpailuun osallistuvien henkilöiden tulee toteuttaa osallistuminen kissan ehdoilla. Kilpailuun osallistuminen ei saa aiheuttaa kissalle vahinkoa, stressiä, pelkoa tai selkeästi epämukavaa oloa. Jos kissasi ei ole yhteistyöhaluinen kilpailuun osallistumisen suhteen, tulee sinun kunnioittaa kissasi antamaa viestiä. Mikään kuvakisa ei ole lemmikkisi hyvinvointia tärkeämpää.

Kukin kisaaja ja kissa voivat osallistua kilpailuun vain yhdellä kuvalla.

Nekoconin vastuulla on tarkistaa kaikki kilpailuun lähetetyt kuvat ja tarkastella kuvien sisältöä parhaan arviointikykynsä mukaan. Kuvien tarkasteluun osallistuu cosplayvastaavan lisäksi conitean jäseniä, joilla on lemmikkinä yksi tai useampi kissa. Jos kilpailuun lähetetyssä kuvassa havaitaan selkeästi stressaantunut tai epämukavaan tilanteeseen asetettu kissa, kuvaa ei hyväksytä mukaan kilpailuun.

Kissan ei tarvitse cossata jotakin tiettyä hahmoa, vaan kissa voi cossata yleisellä tasolla esim. taikatyttöä.

Kilpailuun lähetetyssä kuvassa tulee näkyä kissa, joka on puettu johonkin cosplay-henkiseen asusteeseen tai kuvassa näkyvän kissan viereen on asetettu jokin proppi, kuten taikasauva. Kissalle puettu asuste voi olla esim. rusetti, hattu tai takki.

Asuste voidaan kiinnittää esim. kissan kaulapantaan tai valjaisiin, tai esim. rusetti voidaan vain asettaa kissan pään päälle. 

Kilpailuun osallistujan tulee kiinnittää huomiota siihen, etteivät asuste, proppi, tai niiden valmistusmateriaalit aiheuta minkäänlaista vaaraa kissalle missään tilanteessa.

Asuste tai proppi voi olla ostettu tai itse tehty, sillä asustetta ei arvioida erikseen. 

Kuvaan ei saa editoida asusteita tai proppeja, mutta kuvaa saa kuitenkin jälkikäsitellä. 


Kilpailuun ei voi osallistua valokuvilla, jotka sisältävät AI-generoitua materiaalia.

Kilpailuun osallistuminen tulkitaan siten, että kisaaja on lukenut kilpailun säännöt, toteuttanut kilpailuun osallistuisen kissan ehdoilla ja kantanut vastuun kissan hyvinvoinnista kaikissa niissä tilanteissa, jotka liittyvät kilpailuun osallistumiseen.

Osallistumalla kilpailuun kisaaja hyväksyy sen, että kilpailuun lähetetty kuva esitellään Nekoconin nettisivuilla, somessa sekä cosplaykilpailuissa tapahtuman aikana. 

Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Yleisöäänestyksen voittaja julkaistaan Nekoconin cosplaykilpailuissa sunnuntaina 14.7.2024, sekä voittajakoosteessa nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Mikäli kisaaja saapuu paikan päälle Nekoconiin ja hänen lemmikkinsä valokuva palkitaan, kisaajaa pyydetään lavalle vastaanottamaan palkinto. Kisaajaa valokuvataan ja/tai videokuvataan lavaosuuden aikana.

Conitean tai cosplaytiimin jäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Läsnäolo tapahtumassa ja kisaajabadge

Kilpailuun osallistuminen ei vaadi läsnäoloa tapahtumassa. Tapahtumaan osallistuvat cossikissakuva-kisaajat eivät saa ilmaista sisäänpääsyä, vaan kisaajien tulee itse ostaa rannekkeet tapahtumaan.

Tapahtumaan osallistuville cossikissakuvakisa-kisaajille varataan istumapaikat cosplaykilpailuihin (kissat eivät valitettavasti saa osallistua tapahtumaan). Kulku varatuille istumapaikoille tapahtuu konserttisalin ovien kautta. Ovet sijaitsevat Musiikkikeskuksen 2. kerroksessa. Päästäkseen varatuille istumapaikoille kisaajien tulee noutaa kisaajabadge tapahtuman infosta. Kisaajabadge toimii paikkalippuja cosplaykilpailuihin, ja niitä jaetaan 1 kpl per kisaaja.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailun ilmoittautumislomakkeella annettuja henkilötietoja käsitellään vain Nekoconin cosplayvastaavan ja muun conitean toimesta. Annetut henkilötiedot poistetaan tapahtuman jälkeen.

Kilpailussa ja voittajakoosteessa ilmoitetaan:
-kisaajien ja mallin nimet/nimimerkit heidän omien toiveidensa mukaisesti
-mahdolliset hahmojen ja sarjojen tiedot. 

Kysyttävää? Ota yhteyttä cosplayvastaavaamme sähköpostitse (cosplay@nekocon.fi).