Lipunmyynti

Kuva: Mikael Peltomaa @Elderx

Nekoconin 2024 lipunmyynti alkaa 22.3.2024!

Nekoconin lipunmyynti alkaa perjantaina 22.3.2024 klo 16.00

Pääsyliput myydään Biletissä osoitteessa: https://biletti.fi/e/nekocon.

Myynnissä on vain viikonloppulippuja hintaan 24 € (sis. lippukaupan palvelumaksun). Biletistä voi ostaa pääsylippujen lisäksi myös paikkoja lattiamajoitukseen hintaan on 11 €/yö (sis. lippukaupan palvelumaksun). Lippujen ostamiseen ei tarvitse luoda tiliä, ja Biletti hyväksyy maksutapoina suomalaiset verkkopankit, luottokortit, mobiilimaksut sekä kulttuuriedut. Oston jälkeen saat lipun sähköpostiisi pdf-tiedostona, jonka voit vaihtaa rannekkeeseen Nekoconin rannekkeenvaihtopisteellä tapahtumaviikonloppuna.

Lipunvaihto tapahtumassa

Pdf-lipun voi vaihtaa rannekkeeseen conipaikalla rannekkeenvaihtopisteellä jo perjantaina. Viime vuodesta poiketen lippua EI tarvitse tulla hakemaan henkilökohtaisesti, vaan esimerkiksi yksi henkilö voi noutaa koko kaveriporukan rannekkeet pdf-lippuja vastaan. Huomioithan, että mikäli noudat rannekkeen jo perjantaina, on se ehdottomasti pidettävä tallessa, sillä kadonneen tilalle ei saa uutta ranneketta.

Rannekkeenvaihtopiste sijaitsee Taidelukio Lumitin piha-alueella, Hallikadun puoleisella seinustalla ja on avoinna seuraavasti:

Pe 12.7. klo 16-19
La 13.7. klo 9-17
Su 14.7. klo 9.30-12

Lipunmyynti tapahtumassa

Mikäli Nekoconin liput eivät myy loppuun ennen tapahtumaa, voi rannekkeen ostaa myös tapahtumapaikan rannekkeenvaihtopisteeltä 25 € hintaan.

Paikkaliput

Konserttisalin ohjelmiin sekä kunniavierasohjelmaan osallistuaksesi tarvitset paikkalipun. Paperiset paikkaliput jaetaan paikkalippupisteellä, joka sijaitsee Musiikkikeskuksen narikkaa vastapäätä lähellä infopistettä.

Paikkalippuja jaetaan seuraavasti:

AMV-kilpailu la 13.7. klo 10.30 alkaen 

Superlataus la 13.7. klo 10.30 alkaen 

Kunniavierasohjelma la 13.7. klo 10.30 alkaen 

Cosplaykilpailu su 14.7. klo 11.00 alkaen 

Konserttisalin ohjelmaan paikkalippuja jaetaan enintään 5 kappaletta per hakija. Kunniavierasohjelmaan lippuja jaetaan 2 kappaletta per hakija. Pyörätuolipaikoille saa halutessaan mukaan yhden saattajan.