Nekoconin cosplaykilpailut

Nekoconin cosplaykilpailut

Nekoconissa kilpaillaan tänäkin vuonna cosplaypukujen ja cosplayvalokuvien parissa. Kaikki cosplaykilpailut käydään sunnuntaina 14.7.2024 klo 14:00-15:30.

Aloittelijoiden cosplaypukukilpailu on perinteinen yksilöpukukilpailu, joka on suunnattu aloitteleville harrastajille. Tutustu kilpailuun!

Konkareiden paripukukilpailussa kaksi cosplayharrastajaa yhdistävät voimansa ja kilpailevat parina. Konkareiden paripukukilpailu on suunnattu harrastajille, joilla on useamman vuoden kokemus cosplaypukujen tekemisestä. Tutustu kilpailuun!

Photoshoot-kilpailussa kilpaillaan cosplayvalokuvilla. Vuonna 2024 sanomme hyvästit kategorioille classic ja technical, sillä Nekoconin photoshoot-kilpailut yhdistyvät yhdeksi kilpailuksi! Tällä kertaa kilpailussa on mukana myös paljon toivottu yleisön suosikki -äänestys. Tutustu kilpailuun!

Pukukilpailujen ilmoittautuminen aukeaa 8.4.2024 klo 18.
Photoshookilpailun ilmoittautuminen aukeaa 17.6.2024 klo 18.

Kilpailujen tarkemmat säännöt ja ilmoittautumisohjeet löydät linkkien takaa sekä nettisivujen cosplay-osion pudotusvalikosta. Kilpailujen tuomaristo on valittu etukäteen, ja heidät esitellään toukokuussa.

Mikäli kilpailuista ilmenee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä cosplayvastaavaan sähköpostitse (cosplay@nekocon.fi). 

Artikkelin kuva: Mikael Peltomaa @Elderx