Superlataus-näytelmä saapuu Nekoconiin!

Superlataus-näytelmä saapuu Nekoconiin!

Seitsemän valittua lasta digimonkumppaneineen kohtaa uuden vihollisen! Voimakkaan pimeyden valtias Vandemonin voittamiseksi joukon täytyy löytää salaperäinen kahdeksas lapsi sekä tunnukset, jotka auttavat digimoneja kehittymään. Onnistuvatko lapset ja digimonit tehtävässään päihittää pimeys?

Superlataus on Digimon Adventure -sarjaan pohjautuva faninäytelmätuotanto, joka kiertää tulevana kesänä ja syksynä ympäri Suomea esiintymässä. Projektia on tekemässä noin 50-henkinen porukka vapaaehtoisia nuoria ja nuoria aikuisia ympäri Suomen. Joukosta löytyy niin kokeneita teatteriharrastajia kuin ensikertalaisiakin. Näytelmä tehdään kunnianosoituksena Digimon Adventurelle, joka viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan. 

Esitys pohjautuu sarjan toiseen ja kolmanteen tarina-arkkiin, ja se on tehty faneilta faneille -hengessä. Pääkohderyhmää ovat suomalaiset Digimon- ja animefanit, mutta näytelmä on kuitenkin käsikirjoitettu niin, että se avautuu myös aivan uudelle, lähdemateriaalia tuntemattomalle katsojalle. 

Superlataus -näytelmätuotannon ensimmäinen esitys nähdään Nekoconin Konserttisalissa lauantaina 13.7. Nähdäksesi ohjelman tarvitset erillisen paikkalipun – tiedotamme paikkalipuista tarkemmin lähempänä tapahtumaa. 

Lisätietoja tuotannosta löytyy Superlatauksen omilta nettisivuilta ja somekanavilta:

Nettisivut: https://superlataus.com/

YouTube: Valitut lapset: Superlataus

Instagram: @superlataus

X: @superlataus

Facebook: Valitut lapset: Superlataus