Tervetuloa Nekoconiin!

Tervetuloa Nekoconiin!

Tervetuloa Nekoconiin! Tässä vielä viime hetken infopaketti tapahtumasta. Nähdään Musiikkikeskuksella!

Nekocon 2023 järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella (Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio) ja Kuopion taidelukio Lumitilla (Kirkkokatu 45, 70100 Kuopio).

Aukioloajat

Nekocon on auki Musiikkikeskuksella la klo 10:00-18:00 ja su klo 10:00-17:00.

Lattiamajoituspaikkana toimii Kuopion klassillinen lukio (Opistotie 1, 70110 Kuopio).

Majoitus on auki pe klo 18:00-23:00 ja la klo 18:00-02:00 ja aamulla majoituksen ovet sulkeutuvat klo 10:00. Sunnuntaina majoitus sulkeutuu klo 10:00.

Taidekuja auki la klo 10:00-18:00 ja su 10:00-16:00.

Myyntipöytäsali on auki la klo 10:00-17:00 ja su 10:00-16:00.

Selaa ohjelmalehteä:

Lipunvaihto

Lipunvaihtopiste sijaitsee Kuopion Musiikkikeskuksen sivuoven läheisyydessä. Löydät lipunvaihtopisteen alla olevasta kartasta sinisellä lippu-symbolilla merkittynä. Lue lisää lipuista täältä.

Lipunvaihto on auki seuraavasti:

Perjantaina klo 16:00-19:00

Lauantaina klo 9:00-17:00

Sunnuntaina 10:00-12:00

Ohjelma

Nekoconissa riittää ohjelmaa tapahtuman molempina päivinä. Tutustu ohjelmakarttaan ja ohjelmien tarkempaan sisältöön täällä.

Kunniavieraat

Seppo Pääkkönen

Näyttelijäkonkari Seppo Pääkkönen on tehnyt uraa niin tv-sarjoissa, elokuvissa kuin teatterin lavoilla 80-luvulta lähtien. Hän on todennäköisesti monelle tuttu myös lukuisista äänirooleistaan, jotka hän on aloittanut jo 60-luvulla. Nekoconissa Seppo kertoo yleisesti urastaan ja mieleenpainuneista rooleistaan sekä siitä, millaista dubbaaminen on vuosikymmenten saatossa ollut. Muutamia tunnetuimpia Sepon äänirooleja ovat muun muassa Hades (Disneyn Herkules), Rupert-velho (Joutsenprinsessa), Jago (Disneyn Aladdin).

Namikolinx

Miranda, eli monelle tutummin Namikolinx, on suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on tehnyt youtube-videoita jo vuodesta 2013 ja tuottaa nykyään sisältöä youtuben lisäksi myös instagramiin ja tiktokiin sekä vierailee erilaisissa tilaisuuksissa. Namikolinxin tavaramerkkejä ovat positiiviset ja hauskat videot, joissa hän käsittelee kaikenlaisia aiheita aina lifestylesta peleihin. Nekoconissa Namikolinxiä pääsee kuuntelemaan hänen kunniavierasohjelmassaan Namin juttutuokio.

Tutustukunniavieraisiin ja kunniavierasohjelmaan täällä.

Cosplaykilpailut

Lauantain cosplaykilpailuihin kuuluvat perinteinen cosplaypukukilpailu aloittelijoiden ja kokeneiden kategorioissa, sekä photoshoot-kilpailun classic-kategoria. Väliaikashow’sta vastaa tanssiryhmä Andromed@. Tervetuloa ihailemaan pukuloistoa, upeita valokuvia ja säkenöiviä idoleja!

Huom! Tarvitset paikkalipun, joita jaetaan ilmaiseksi Kompassissa la klo 12:00–15:30.

Sunnuntain cosplaykilpailuihin kuuluvat paripukukilpailu, kokeneet ensikertalaiset sekä photoshootkilpailun technical-kategoria.Väliaikashow:sta vastaa tanssiryhmä Sunset Idols. Tervetuloa ihailemaan pukuloistoa, upeita valokuvia ja säkenöiviä idoleja!

Huom! Tarvitset paikkalipun, joita jaetaan ilmaiseksi Kompassissa sunnuntaina klo 11:00-14:30

AMV-kilpailu

AMV-kilpailussa valkokankaan valtaavat suuret tunteet ja tiukka toiminta. Tule katsomaan taidokasta editointia ja jännittämään, mitkä videot yltävät palkinnoille!

Huom! Tarvitset paikkalipun, joita jaetaan ilmaiseksi Kompassissa la klo 10:00–12:15.

Tapahtumapaikka

Info

Tapahtumainfo palvelee kävijöitä pääsisäänkäynnin lähettyvillä. Infosta voit koska vain käydä kysymässä apua ohjelmiin tai paikkoihin löytämisessä. Mitä ikinä sinun tarvitseekaan tietää Nekoconin aikana, vastaus löytyy infosta.

Tapahtuman vapaaehtoiset vastaavat ja vänkärit tunnistat Nekoconin paidoista ja kaulanauhoista, ja heitä saa myös tarpeen mukaan nykiä hihasta.

Ostokset

Nekoconissa voit tehdä ostoksia!

Tutustu myyntisaliin ja artesaaneihin, sekä taidekujan tarjontaan etukäteen.

Nekoconista löydät myös kirpputorin.

Taidekuja ja kirpputori sijaitsevat Lumitin tiloissa, kun taas myyntipöydät ja artesaanit löydät Musiikkikeskukselta.

Tutustu myös

Tästä pääset tutustumaan Nekoconin järjestyssääntöihin. Samalta sivulta löydät myös häirintäyhdyshenkilön yhteystiedot.

Conissa voi yllättää nälkä! Täältä löydät Nekoconin sponsorien tarjoukset kävijöille, sekä muut ruokailupaikat.

Kuvauspisteellä voit käydä ikuistamassa cosplay-asusi, tai ottamassa vaikka kaverikuvan.

Tarvitsetko sinä tai puhelimesi pienen lataustauon? Piipahda mangakirjastossa löytämässä uutta luettavaa tai palaamassa vanhoihin suosikkeihin!

Pelipiste palvelee koko tapahtuman ajan Lumitin tiloissa. Voit osallistua turnauksiin tai pysähtyä hetkeksi pelaamaan pelejä konsoleilla.

Ihanaa conia!