Kunniavieraat

Kuva: Mirva Kakko

Seppo Pääkkönen

Näyttelijäkonkari Seppo Pääkkönen on tehnyt uraa niin tv-sarjoissa, elokuvissa kuin teatterin lavoilla 80-luvulta lähtien. Hän on todennäköisesti monelle tuttu myös lukuisista äänirooleistaan, jotka hän on aloittanut jo 60-luvulla. Nekoconissa Seppo kertoo yleisesti urastaan ja mieleenpainuneista rooleistaan sekä siitä, millaista dubbaaminen on vuosikymmenten saatossa ollut. Muutamia tunnetuimpia Sepon äänirooleja ovat muun muassa Hades (Disneyn Herkules), Rupert-velho (Joutsenprinsessa), Jago (Disneyn Aladdin).

Namikolinx

Miranda, eli monelle tutummin Namikolinx, on suomalainen sisällöntuottaja ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on tehnyt youtube-videoita jo vuodesta 2013 ja tuottaa nykyään sisältöä youtuben lisäksi myös instagramiin ja tiktokiin sekä vierailee erilaisissa tilaisuuksissa. Namikolinxin tavaramerkkejä ovat positiiviset ja hauskat videot, joissa hän käsittelee kaikenlaisia aiheita aina lifestylesta peleihin. Nekoconissa Namikolinxiä pääsee kuuntelemaan hänen kunniavierasohjelmassaan Namin juttutuokio.

Kunniavierasohjelma

Namin juttutuokio la 15.7. Klo 14.00-15.30 Kamarimusiikkisalissa

Dubbaamisen nostalgiaa Seppo Pääkkösen kanssa su 16.7. Klo 12.00-13.30 Kamarimusiikkisalissa

Nimikirjoitukset

Ohjelmien päätteeksi on mahdollista saada kunniavierailta nimikirjoitus ja ottaa yhteiskuva. Jonotuksesta ohjeistetaan paikan päällä. Varaathan itse mukaasi kortin/tuotteen, johon haluat nimikirjoituksen. Huomioithan muut jonottajat ja pidät oman vuorosi lyhyenä, max yhden minuutin pituisena.