Nekoconin 2024 haut aukeavat!

Nekoconin 2024 haut aukeavat!

Ohjelmahaku

Nekocon tarjoaa yleisölleen mahdollisimman monipuolista ohjelmaa, pääasiassa japanilaisesta populaarikulttuurista ja siihen liittyvistä ilmiöistä. Vakio-ohjelmistoon kuuluvat cosplay- ja AMV-kilpailut sekä iltabileet. Koska tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin, muun ohjelmiston tarkempi sisältö vaihtelee sen mukaan, millaisia ohjelmatarjouksia saamme. Tyypillisin ohjelmamuoto on luentomainen esitelmä, mutta muunlaistakin ohjelmaa (esim. työpajoja, miittejä ja musiikkiesityksiä) otetaan vastaan. 

Ohjelmahaku vuoden 2024 Nekoconiin on nyt auki!

Tutustu ohjelmanhakuun

Taidekujahaku

Tuttu ja toivottu taidekuja löytyy myös Nekoconista! Edellisen vuoden tapaan myös tänä vuonna taidekuja sijaitsee tilavasti Lumitin tiloissa.

Taidekujahaku on SULKEUTUNUT! Taidekujahaku alkoi maanantaina 8.1. klo 17 ja päättyi sunnuntaina 11.2. klo 23.59. 

Tänä vuonna valinnoissa painotamme mm. tapahtuman teemaan sopivia aiheita, teknistä taitavuutta ja taiteilijan omaa luovuutta. Vuoden 2024 teemana on “otukset ja kummajaiset”. Nekoconin taidekujalla on käytössä ensikertalaiskiintiö, jonka lisäksi pyrimme valitsemaan mahdollisimman laajalla skaalalla erilaisia taiteilijoita ja käsityöläisiä. 

Tutustu taidekujahakuun

Sittenkin artesaaniksi? Myyntisali- ja artesaanihaku aukeaa 8.1.2024! Artesaanihaku on sulkeutunut!

Myyjä- ja sponsorihaku

Etsimme nyt kesän 2024 söpöimpään tapahtumaan sponsoreita, myyjiä sekä yhdistyksiä.

Tarjoamme yrityksille myyntisalipaikkoja tilavasta, valoisasta Valohallista aivan Musiikkikeskuksen sydämessä sekä edullisempia artesaanipaikkoja toisen kerroksen Konserttilämpiössä. Artesaanipaikat on tarkoitettu ensisijaisesti taiteilijoille ja käsityöläisille, eivätkä ne sovellu tuotteiden jälleenmyyntiin.

Tutustu sponsori- ja myyjähakuun

Työvoimahaku

Työvoimahaku Nekoconiin aukeaa 2.2.2024, pysythän kuulolla mikäli vänkäröinti ensi kesän söpöimmässä tapahtumassa kuulostaa sinun jutultasi!

Iltabileiden esiintyjähaku

Haemme uusia soittajia kesän Nekocon-tapahtuman iltabileisiin 13.7.2024. Haemme monipuolista Japani-henkistä lineuppia, preferenssinä kevyempi soundimaailma. Valitsemamme soittajat saavat pääsylipun Nekoconiin, pääsyn Green Roomiin (ruokaa!), matka- ja soittokorvauksen sekä yhden avecin iltabileisiin. Haku sulkeutuu 30.4.2024.

Tutustu iltabileiden esiintyjähakuun

Kisahaut avautuvat

AMV-kisan haku aukeaa 25.2.2024

Cosplay-kisojen haut aukeavat 8.4.2024

Photoshoot-kisan haku aukeaa 17.6.2024

Muistathan myös, että lipunmyynti alkaa 22.3.2024!

Kuva: Mikael Peltomaa @Elderx