Konserttisalin tervehdys

Konserttisalin tervehdys

Heippati hei!

Täältä teitä tervehtii Iitu “iitunes” Ahonen, Nekoconin konserttisalivastaava vuosimallia 2024 🎉

Hoidan ensimmäistä kertaa kyseistä vastaavapestiä, mutta takanani on yli 10 vuotta coniskenessä pyörimistä, ja pestejäkin on takana monenmoisia. Vastaavapestejä meitsillä on ollut mm. ohjelma-, kunniavieras- ja avajais-/päättäjäistehtävissä, minkä lisäksi oon pitänyt kosolti erilaisia puheohjelmia sekä gameshow-tyyppisiä ohjelmia coneissa ympäri maan.

Vastasin tänä vuonna Nekoconin avajaisista ja päättäjäisissä yhdessä huikean, ammattitaitoisen tiimin kanssa. Sisältöä avajaisiin ja päättäjäisiin tuottivat CMV-ryhmä Värisuora, tanssiryhmä Andromed@ sekä Undertale-musikaalissa ja Superlataus-näytelmässä vaikuttavat Maka ja Oliver. Verratonta lisätukea pakettiin toi mun luottohenkilö ja stage manager Pixeffect ja Musiikkikeskuksen joustava ja mahtava tekniikkatiimi (joiden kanssa heitettiin viikonloppuna noin 57848 puujalkavitsiä kaiken työnteon ohessa). Haluan vielä jälkikäteenkin osoittaa nöyrät, onnentäyteiset kiitokset tälle tiimille, josta osan kanssa yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna ✌️🔥  

Mutta koska yksi pala kakkua ei meikälle riitä, tänä vuonna otetaan lisää! Hyppääminen avajais- ja päättäjäisvastaavan roolista koko Konserttisalin vastaavaksi kutkuttaa ja innostaa jo nyt, vaikka coniin on useita kuukausia. Pääsemme muiden Konserttisalin ohjelmien vastaavien kanssa tuottamaan teille niin pahuksen hyvän paketin, että salista poistuessa päänne kuhisevat intoa ja inspiraatiota! Cosplayvastaava megurinemagnet tuo lavalle taas cosplayn mieletöntä ilosanomaa, AMV-vastaava Oubi puolestaan tarjoaa konserttisalin screenille laajan kattauksen audiovisuaalista animevideoiden riemua. Muitakin ässiä meillä on hihassa ohjelmavastaava Taavin kanssa, oottakeepa vaan 😎

Ensi vuoden teema, Otukset ja kummajaiset, tulee myös heijastumaan ohjelmaan Konserttisalissa. Omat rakkauslapseni, avajaiset ja päättäjäiset, tullaan ainakin upottamaan otus-/kummajaiskylpyyn. Mutta sitä, tuleeko lavalle täysimittainen lohikäärme, tuhiseva Snorlax vai ehkä sittenkin vain pieni lauma titaaneja, en teille vielä kerro! (Ehkä saatte näistä kaikki, jos oikein laitamme ison vaihteen silmään…)

Sen voin taata, että vaikka tässä meitsin kuvassa lentää lunta tupaan, niin sitä ei tulla ensi kesän Nekossa näkemään! Tarkempia tietoja Konserttisalin sisällöistä meillä alkaa tipahdella alkuvuodesta, sydäntalven aikaan. Toivon että näen teistä mahdollisimman monet ensi kesänä Nekoconissa 🧡

Loppuun vielä pakollinen dad joke: kuten esittelykuvasta näkyy, niin viime conissa meikä oli Työnalle, joka nyt laittaa uusia asioita työn alle. *Poistun omien aplodien saattelemana*

Odottavin terkuin,

Iitu “iitunes” Ahonen
Nekocon 2024 konserttisalivastaava

P.S. 
Odotellessa ensi kesää huikkaan teitä tässä joulukuun kylmyydestä piipahtamaan YouTuben puolelle. Sieltä löytyy meidän taltiointivelhon Kazin tekemät matskut viime vuoden avajaisista ja päättäreistä 🎉

Avajaiset: Nekocon 2023 – Avajaiset – YouTube

Päättäjäiset: Nekocon 2023 – Päättäjäiset – YouTube