Nekocon 2024 coniteahaku

Nekocon 2024 coniteahaku

Haku on päättynyt! Kiitos kaikille hakeneille. Seuraathan postiasi!

Nekocon 2024 -tapahtuma etsii järjestäjiä eli coniitteja.

Coniitiksi valinnan edellytyksenä on kuopiolaisen Nekocon ry:n jäsenyys ja sitoutuminen yhdistyksen sääntöihin ja toimintaan. Nekocon 2024 -tapahtuma toteutetaan Kuopiossa, mutta coniittien on mahdollista työskennellä myös muilta paikkakunnilta käsin. Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan eri vastuualueista huolehtivien coniittien yhteistyötä, ja tämä yhteistyö mahdollistaa myös itselle uusien roolien ja tehtävien harjoittelua. Coniteaa johtaa ja organisoi pääjärjestäjä.

Coniiteilta odotetaan hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta myös muuttuvissa tilanteissa sekä sitoutumista toimintakaudelle 13.9.202331.7.2024. Eduksi katsotaan aiempi osaaminen conien tai muiden tapahtumien järjestämisestä, yhdistystoiminnasta tai tehtävää vastaava koulutus tai muu osaaminen, mutta kannattaa rohkeasti hakea mukaan vaikkei tällaista kokemusta vielä olisikaan.

Nekocon ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, ja yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Nekocon ry:n jäsenille, pääjärjestäjälle tai conitea-työryhmälle ei makseta palkkaa tai palkkiota. Yhdistyksen taloustilanteen salliessa on mahdollista järjestää virkistys- tai kiitostapahtumia, kuten tapahtuman jälkeinen saunailta.

HUOM.

Yhdistyksen puheenjohtaja on yhteydessä jokaiseen hakijaan sopiakseen tutustumisajan Discordin tai puhelimen välityksellä ennen yhdistyksen kokouksessa tehtäviä valintoja. Huomioithan, että yhteystietosi tallennetaan Nekocon ry:n Driveen yhteystieto-kansioon (nimet, nick, puh ja e-mail), muutoin kaikki antamasi tiedot / henk. koht. infot pysyvät salaisina, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille.

Voit hakea Nekocon ry:n jäseneksi alla olevasta linkistä:
Liity Nekocon ry:hyn 

Kysymyksiä hausta tai lomakkeesta voit esittää Nekocon ry:n puheenjohtajalle Karo Laukkaselle sähköpostiin pj@nekocon.fi 

Tapahtuman suunnittelun aloittamiseksi edellytetään pääjärjestäjän ja conitea-työryhmän löytymistä.

Conitea-haku on päättynyt! Kiitos kaikille hakeneille.