Hotellialennus Sokos Hotel Puijonsarvessa

Hotellialennus Sokos Hotel Puijonsarvessa

Iloisia uutisia Nekoconin kävijöille! Peeässä tarjoaa Nekoconin ajaksi hotellihuoneita alennettuun hintaan Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarvesta. Hotelli sijaitsee aivan keskustan tuntumassa osoitteessa Minna Canthin katu 16, vain 800 metrin päässä Nekoconin tapahtumapaikalta. Lue alta hotellin tervehdys:

“Lämpimästi tervetuloa Kuopioon, hyvän elämän piäkaupunkiin Nekocon tapahtumaan! Kuopion elämän ja olemisen kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa ihmisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari on Itä-Suomen suurin hotelli, jossa tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puikkari on aivan lähellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä, kauniin Snellmanin puiston vieressä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä. Legendaarinen hotelli Puikkari tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Me luomme arjestasi juhlaa ja toiveistasi totta, niin arjen kuin juhlan tapahtumissa. Meille, poikki Puikkarin väelle vieraistamme huolehtiminen on sydämen asia ja haluamme sinun viihtyvän vieraanamme kuin kotonamme. Keittiömme mestarit luovat rakkaudesta hyviin hetkiin Sinulle makumatkoja maailmalle ja lähelle, ympäri Savonmaan. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!”

Alennuksen voit lunastaa koodilla BNEKOCON23, varatessasi huonetta Sokos Hotellien sivuilta https://www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi . Kirjoita koodi hakuvaiheessa “varauskoodi” -kenttään.