Nekocon ❤️ Nuori Kulttuuri Festival

Nekocon ❤️ Nuori Kulttuuri Festival

Nuori Kulttuuri Festival on nuorten monitaide tapahtuma, joka järjestetään Kuopiossa 25.-27.5.2023. Nekocon ja Kazecon järjestävät yhteistyössä ohjelmaa Kuopion kaupunginkirjastolla lauantaina 27.5. klo 10.00-16.00 välillä.

Nekoconin edustuspöydän löydät kirjaston ensimmäisen kerroksen aulasta klo 11.00-16.00. Tule vaihtamaan kuulumisia conin järjestäjien kanssa tai kyselemään kesän tapahtumasta!

Sekä viime kesän Nekoconissa, että kevään Konekoconissa suuren suosion saavuttanut polaroid-piste saapuu kirjastolle! Polaroid-pisteellä voit kuvauttaa ja itsesi ja ystäväsi Nekoconin kuvausseinän edessä. Polaroid-kuvien hinta on 2e/kpl. Pisteen löydät ensimmäisestä kerroksesta lastenosaston ja aulan välistä klo 11.00-16.00.

Nekoconin ja Kazeconin järjestämä työpaja on auki ensimmäisen kerroksen Kohtaamo-tilassa klo 11.00-16.00. Tule askartelemaan itsellesi uniikki, perinteisen japanilaisen mallinen viuhka. Työpaja sopii kaikenikäisille askartelijoille ja viuhkan tekemiseen menee noin 10-15 minuuttia. Samassa pajassa voit taitella myös origameja Kazeconin johdolla. Työpajamaksu 2€ maksetaan käteisellä työpajan pitäjälle ja tarkemmat ohjeet saa paikan päältä. 

Haluatko tulla esittelemään asuasi muille tapahtuman kävijöille? Kevään Konekoconissa kävijöitä ilahduttanut Cosplay catwalk nähdään myös kirjastolla klo 12.00! Catwalkiin voi osallistua matalalla kynnyksellä yksin tai yhdessä jonkun kanssa, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Pukuja ei arvioida, joten kaikenlaiset asut ovat tervetulleita. Cosplay catwalkiin voit ennakkoilmoittautua tällä lomakkeella.

Kazeconin tarjoamaa Kimono-luentoa pääset kuuntelemaan ensimmäisen kerroksen luentosalissa klo 13.00-14.00.

Lastenosaston takaosassa sijaitsevasta kokoustilasta löydät myös Nekoconin valokuvauspisteen klo 13.00-15.00. Kuvauspisteelle voit tulla joko yksin tai ystävien kanssa. Kuvat tulevat tapahtuman jälkeen ladattaviksi ja siitä ilmoitetaan Nekoconin someissa.