Pääjärjestäjän tervehdys

Pääjärjestäjän tervehdys

Hei,

Olen Nekocon 2023 pääjärjestäjä Karo Laukkanen. Olen 25-vuotias kuopiolainen, osa saattaa tunnistaa minut rui_takamina somesta. Tämä on minun toinen pääjärjestäjä vuoteni Nekoconissa, toimin aiemmin Nekoconin infovastaavana vuosina 2019-2021. Nekocon 2008 oli ensimmäinen conini, mikä tekee työstäni entistä tärkeämpää luoda Nekoconin conitean kanssa joka vuosi entistäkin parempi ja ikimuistoisempi coni kokemus kaikille. 

Tänä vuonna Kuopiossa tapahtuu paljon, kun Nekocon ry tarjoilee kesän Nekoconin lisäksi kolme uutta tapahtumaa! Vuoden aloitti Konekocon, joka on kissanpentu versio Nekoconista. Konekoconin jälkeen tulee tuttu kesän söpöin tapahtuma Nekocon, jonka jälkeen vuoden viimeistelee syksyn cosplaykulkue ja joulukuun alun pikkujoulut.

Koneko = Kissanpentu

Tämän vuoden teemana on nostalgia, joka tulee esille tämän vuoden grafiikoissa, ohjelmassa ja somessa. 

Tänä vuonna tavoitteemme on luoda turvallisten ja ikimuistoisten tapahtumien lisäksi uusia conikokemuksia esimerkiksi maskottiemme avulla, sillä conikävijät voivat bongata Nekon maskotit myös tapahtumissa somen lisäksi.

Coniteamme kasvoi viime haussa monella uudella vastaavalla, mutta pari tärkeää tehtävää kaipaa vielä tekijää. Siksi kysynkin: olisiko juuri sinusta uudeksi vastaavaksi Nekocon 2023 coniteaan? Pystyisitkö juuri sinä auttamaan Nekoconia luomaan sekä hyviä että arvokkaita muistoja ja kokemuksia? Vielä avoimia vastaavuuksia ovat Graafikko, Green Room-vastaava, Nettisivuvastaava, Logistiikka, Pelivastaava, Pääsalivastaava, Tekniikkavastaava ja Tulkki.

Jos conitean paikka tuntuu vielä vaativalta voit aina tulla antamaan juuri sinun kokoisesi työpanoksen tapahtumiimme hakemalla vänkäriksi tai tuottamalla ohjelmaa ja mielekästä tekemistä kaikille.

Kehräävin terveisin,

Karo Laukkanen 

Konekocon ja Nekocon 2023 pääjärjestäjä.