Hall Cosplay -kilpailu 2022

Hall Cosplay -kilpailu 2022

Hall Cosplay -kisaajat etsitään tapahtumapaikalta “cosplayagenttien” toimesta. Mikäli siis haluat mukaan kilpailuun, kannattaa tapahtumapaikalle saapua sunnuntaina aamupäivästä. On suositeltavaa pitää referenssikuvia puvustasi valmiiksi ladattuna esimerkiksi kännykässäsi tai pilvipalvelun kansiossa (esim. Google Drive).

Cosplayagentit ohjaavat valitsemansa kisaajat Hall Cosplay -kilpailun ilmoittautumispaikalle, jossa kisaajat saavat tarkemmat ohjeet sekä aikataulun kisapäivälle. Kilpailupäivä sisältää pukujen tuomaroinnin, valokuvauksen sekä lavaosuuden. Lavaosuus ei sisällä esitystä, mutta kisaaja voi halutessaan valmistella etukäteen hahmolleen sopivan sisääntulon sekä kolme poseerausta. Lavaosuutta ei kuitenkaan tuomaroida.

Ilmoittautuminen

  • Kilpailuun ei ole ennakkoilmoittautumista.
  • Kisaajia etsitään sunnuntaina 10.7.2022 klo 10:00 – 12:30.
  • Mikäli kaikki kisaajapaikat täyttyvät ennen klo 12:30, etsinnät voidaan lopettaa aiemmin.


Säännöt

Kisaajan puvun tulee olla vähintään 80% kisaajan itsensä tekemä. Pienimuotoinen avustus esim. perheenjäseniltä tai tuttavilta on sallittua. 

Kisaaja ei ole saanut sijoittua samalla puvullaan aiemmissa kilpailuissa.

Ostetut tai teetetyt asut ovat kiellettyjä. Tuomareille tulee ilmoittaa tuomaroinnin aikana, jos puvussa on käytetty valmiiksi ostettuja osia.

Kilpailussa ei ole lähdemaarajoituksia, mutta hahmon tulee olla peräisin lisensisoidusta lähteestä. Hahmot voivat olla peräisin animaatioista, videopeleistä, elokuvista, tv-sarjoista, sarjakuvista tai muista fiktiivisistä lähteistä. Hahmosta tulee olla olemassa virallinen kuva. Sakizou ja Hannah Alexander -designit ovat sallittuja.

Referenssikuvat

Ilmoittautumisen yhteydessä kisaajilta pyydetään referenssikuvia puvuista. Kisaaja voi itse lähettää referenssikuvan annettujen ohjeiden mukaisesti, tai referenssikuva voidaan etsiä yhdessä kisaajan kanssa. Tällöin referenssikuva tulee olla helposti löydettävissä internetistä (esim. Google-kuvahaulla).