Työvoimahaku 2022

Työvoimahaku 2022

Jokainen coni tarvitsee vänkäreitä, ja nyt sinulla on mahdollisuus hakea Nekoconiin työvoimaksi! Vänkärinä toimiminen on vapaaehtoistyötä, ja tehtäväalueita on monenlaista: narikan pyöritystä, infon päivystämistä, kävijöiden valvomista majoituksessa, ja paljon muuta. Vänkärinä olo ei mitään suurempia edellytyksiä vaadi – riittää, että olet innostunut ja haluat kantaa kortesi kekoon, jotta Nekoconista tulee paras mahdollinen!

Työvoimalle kuuluvat etuina muun muassa ilmainen sisäänpääsy sekä majoitus, ruokailu Musiikkitalon tiloissa, ja työvoimapaita. Vänkärit pääsevät myös green roomiin hengähtämään ja nauttimaan välipalaa. Työvoimana pääset siis kurkistamaan Nekoconin kulissien taakse ja näkemään, miten coneja todella tehdään. Sinulla on myös oiva mahdollisuus tutustua moniin uusiin mahtaviin tyyppeihin.

Minimityöaika on kahdeksan tuntia, ja työtuntien sijoittelussa otamme omat toiveesi huomioon. Välttämättä ihan kaikkia toiveita emme pysty toteuttamaan, mutta pyrimme kuitenkin saamaan jokaisen vuoroista mieluisat. Arvostamme myös, jos vänkärit jaksaisivat reippailla hieman coniajan ulkopuolellakin, sillä kasaukseen ja purkuun on jokainen lisäkäsipari oikein tervetullut. Kasauksesta ja purusta tulee lisäinfoa vänkärikirjeessä.

Työvoiman asu on vapaa, mutta hankalimmat cossit, fursuitit ja propit kannattaa riisua työvuorojen ajaksi. Työvoimaksi hakiessa alaikäraja on 16 vuotta. Yhä eläessämme pandemia-aikaa, olethan tarvittaessa valmis myös esittämään koronapassin.

Heräsikö vielä kysyttävää ennen kuin haluat hakea mukaan? Ota yhteyttä tyovoima@nekocon.fi!

/ᐠ . ̫ .ᐟ\ฅ Kompassin työvoimahaun lomake