Sponsorihaku 2022

Sponsorihaku 2022

Nekoconin sponsoriksi? ฅ/ᐠ.  ̫  .ᐟ\

Etsimme luotettavia yrityskumppaneita, joiden kanssa tuoda laadukkaat tuotteet ja palvelut innokkaalle conkansalle! Tuttu Kuopion Musiikkikeskuksen Valohalli toimii jälleen myyntipöytäsalina Nekocon 2022 -tapahtumassa. Vuonna 2022 tarjoamme sponsoreillemme myyntipöydän, nettisivu- ja ohjelmalehtinäkyvyyttä sekä noin 1200 kävijää. Tarjolla on kolmea erilaista sponsoripakettia! Haemme myös pääsponsoria toiminnalle vuodelle 2022.

Nekoconiin ei hyväksytä sponsoreita tai myyjiä, jotka myyvät tuoteväärennöksiä eli piraattituotteita. Jos tarkoituksena on myydä elintarvikkeita, ilmoitathan asiasta varatessasi pöytiä, sillä Musiikkikeskuksella on joitakin rajoituksia koskien elintarvikkeiden myyntiä. K18-tuotteiden myyminen on sallittua, mutta tuotteet tulee esitellä hyvää makua noudattaen, ja myytäessä tulee noudattaa Suomessa annettuja ikärajoituksia koskevia lakeja ja ohjeistuksia.

Tarkemman sponsori-infon ja lisätietoa saat ottamalla yhteyttä sponsorivastaavaan, Tea Nousiaiseen sponsorit@nekocon.fi.