Pääjärjestäjän tervehdys 2022

Pääjärjestäjän tervehdys 2022

Hei, ฅ/ᐠ.  ̫  .ᐟ\

Olen Anniina Laukkanen Nekocon 2022 pääjärjestäjä. Tehtävä on minulle uusi, mutta kun toimin Nekoconin infovastaavana vuosina 2019-21, sain rohkeutta hakea pääjärjestäjäksi. Olen 24-vuotias kuopiolainen, ja olen ollut conipiireissä kymmenvuotiaasta asti, eli käytännössä yli puolet mun elämästä. Conit ovat olleet niitä huippuhetkiä vuosien aikana, jolloin olen päässyt tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin, ja saanut paljon hyviä muistoja. Myös nämä hyvät muistot saivat minut lähtemään tekemään Nekoconia vuonna 2019. 

Nyt ollessani pääjärjestäjä haluan luoda näitä hyviä muistoja lisää meille jokaiselle. Haluan rakentaa conin, joka on kaikille tuttu ja turvallinen, hauska ja viihdyttävä, sekä ennen kaikkea se hyvä muisto tulevaisuudessa. Näin koronan aikana olemme joutuneet luopumaan niistä mahtavista kohtaamisista, joita conissa voi kokea. Siksi aion tuoda Nekoconin takaisin Kuopioon. On fakta, että emme tänä vuonna pysty järjestämään conia tutussa Kuopion musiikkikeskuksessa, vaan joudumme rakentamaan sen uuteen paikkaan. En kuitenkaan pidä tätä esteenä, vaan uutena mahdollisuutena tuoda Nekocon takaisin Kuopion omaksi coniksi. 

Korona myös verotti conitean rivejä, emmekä ole saaneet niitä vielä täysin kokoon coniteahauista huolimatta. Siksi kysynkin: olisiko juuri sinusta uudeksi vastaavaksi Nekocon 2022 coniteaan? Pystyisitkö juuri sinä auttamaan Nekoconia luomaan sekä hyviä että arvokkaita muistoja ja kokemuksia?

Kehräävin terveisin,
Anniina Laukkanen
/ᐠ .  ̫ .ᐟ\ฅ Nekocon 2022 pääjärjestäjä