Cosplayvastaavan tervehdys 2022

Cosplayvastaavan tervehdys 2022

Hei! ฅ/ᐠ.  ̫  .ᐟ\

Nimeni on Tekla “megurinemagnet” Kokkonen ja olen Nekoconin cosplayvastaava 2022. Tämä on minulle suuri kunnia ja olen siitä todella innoissani! ♡

Olen harrastanut cosplayta vuodesta 2010 ja kilpaillut hyvällä menestyksellä niin puku- kuin photoshoot-kilpailuissa. Vuosien saatossa olen lisäksi toiminut sekä cosplaymamman että kisatuomarinkin tehtävissä. Suurin saavutukseni cosplayn parissa on ehdottomasti Suomen edustaminen Nordic Cosplay Championship 2019 -kilpailussa, jossa sijoituin neljänneksi! Voin siis todellakin sanoa olevani konkari cosplaykilpailuihin liittyvissä asioissa, ja näin ollen cosplayvastaavan tehtävät kotikaupungin conissa tuntuivat sopivalta jatkumolta.

Toimin vastaavana ensimmäistä kertaa, mikä herättää minussa luonnollisesti jännityksen tunteita, mutta myös palavaa innostusta. Uskon vastaavan roolin opettavan minulle todella paljon. Lupaan tehdä parhaani, että Nekoconin cosplaykilpailut olisivat kisaajille, cosplayvänkäreille sekä yleisölle ihana ja unohtumaton kokemus.

Nähdään Nekoconissa! ♡
– Tekla Kokkonen
/ᐠ .  ̫ .ᐟ\ฅ Nekocon 2022 cosplayvastaava