Häirintäyhdyshenkilön tervehdys

Häirintäyhdyshenkilön tervehdys

Hei,

toimin Nekoconin häirintäyhdyshenkilönä, ja odotan jo innolla kesän tapahtumaa. Minulla on vuosien kokemus coneissa työskentelystä vapaaehtoisena, ja toimin toista vuotta härynä Nekoconissa. Ihmisten auttaminen on ollut jo pitkään lähellä sydäntäni, ja pyrin auttamaan luomaan tapahtumaa, jossa kaikilla olisi turvallista olla.

Mikäli koet minkäänlaista häirintää tai muutoin asiatonta käytöstä, voit olla minuun yhteydessä, niin jutellaan kokemuksestasi. 

Olen tavoitettavissa conin aukioloaikoina Discordissa, paikan päällä ja soittamalla/viestittämällä numeroon 046 610 5375. Discordista minut löytää nickillä kowalski0990. Iltabileiden aikana voit olla Discordissa yhteydessä pääjärjestäjään (karo1514) tai Hauruun (pikkunatinalatina) tai puhua suoraan bileiden henkilökunnalle.

Hyvää conin odottelua itse kullekin!

Terveisin,

Noora ”Nowaki” Rönkkönen ~ ദി  ᷇ᵕ  ᷆  )♡