Pääjärjestäjän tervehdys

Pääjärjestäjän tervehdys

Hei kaikki nekolaiset!

Näin heti aluksi haluan kiittää teitä kaikkia mahtavasta energiasta, jota olette Nekoconin conitealle antaneet. Se on antanut meille puhtia ja iloa alkaa jälleen rakentamaan tulevaa Nekoconia! 

Saanen esitellä myös itseni, jos olen joillekin vielä uusi ilmestys. Olen Karo “Rui” Laukkanen, ja toimin Nekoconin pääjärjestäjänä. Tämä on kolmas pj-vuoteni, mutta jo kuudes vuoteni Nekoconin coniteassa.

Tällä con-kaudella järjestämme Nekoconin lisäksi pikkujoulut, joita vietetään 17.12. tutuissa Kulttuuriareena 44:n tiloissa. Monia saattaa askarruttaa myös pienen Konekoconin tilanne, ja haluankin kertoa, että vuonna 2024 Konekoconia ei järjestetä. Sitä kuitenkin suunnitellaan ja parannellaan, jotta voimme taata jälleen huikean con-elämyksen kaikille myös tulevaisuudessa.

Vuoden 2024 Nekoconin teema on “Otukset ja kummajaiset”, mikä vie meidät kummille maille, joissa voi kohdata monenmoista otusta ja kummajaista. Itse kierähdän suoraan Studio Ghiblin maailmaan alkavan vuoden teemaa miettiessäni, mutta otuksia löytyy paljon muualtakin kuin Ghiblin metsistä tai rannoilta.

Olemme myös coniteassa jälleen keksineet teille jotain uutta pientä tekemistä conin ajaksi, ja näemme myös ohjelmistossa jotain huikeaa, josta tiedotamme tarkemmin ensi vuoden puolella. Pidättehän kissan korvat tarkkana myös nyt joulukuussa, sillä tiedotamme paljon tärkeää asiaa ennen joulua.

Kehräävin terveisin,

Karo “Rui” Laukkanen

Nekocon 2024 pääjärjestäjä