Häirintäyhdyshenkilön tervehdys

Häirintäyhdyshenkilön tervehdys

Hei,

olen Nekoconin häirintäyhdyshenkilö Noora ”Nowaki” Rönkkönen ja odotan innolla kesän tapahtumaa. Minulla on vuosien kokemus coneissa työskentelystä vapaaehtoisena, ja toimin ensikertaa härönä Nekoconissa. Ihmisten auttaminen on ollut jo pitkään lähellä sydäntäni ja pyrin auttamaan luomaan tapahtumaa, jossa kaikilla olisi turvallista olla. Mikäli koet minkäänlaista häirintää, tai muutoin asiatonta käytöstä, voit olla minuun yhteydessä niin jutellaan kokemuksestasi. Olen tavoitettavissa conin aukioloaikoina Discordissa, paikan päällä, että soittamalla/viestittämällä numeroon, joka tulee myöhemmin julki! Discordista minut löytää Kowalski#0990 nimikkeellä. Iltabileiden aikaan voit olla yhteydessä Discordissa PJ;seen Karo#1514 , tai Hauruun hurduhr#9504 .Hyvää takatalvea conia odotellessa itse kullekin ~ ദി ᷇ᵕ ᷆ )♡