Photoshoot-kilpailujen ennakkoilmoittautuminen 2022

Photoshoot-kilpailujen ennakkoilmoittautuminen 2022

Ilmoittautuminen Nekoconin photoshoot-kilpailuihin on nyt avattu! Photoshoot-kilpailuihin osallistuminen ei edellytä läsnäoloa Nekoconissa, mutta photoshoot-kisaajat ovat tietenkin lämpimästi tervetulleita kuulemaan kilpailujen tulokset paikan päälle Nekoconiin.

Ilmoittautuminen on auki 26.6.2022 asti. Kilpailuun lähetetyt kuvat julkaistaan Nekoconin nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ennen tapahtumaa. Myös kilpailujen tulokset julkaistaan tapahtuman jälkeen Nekoconin nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Tutustuthan kilpailun sääntöihin ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä.

Photoshoot-kilpailuihin aiemmin julkaistut tarkemmat tiedot ja säännöt: Photoshoot-kilpailut 2022

Ilmoittautuminen photoshoot-kilpailuun on sulkeutunut. Mikäli haluat tiedustella mahdollisia vapaita kisaajapaikkoja tai ilmoittautua varasijalle, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen cosplay@nekocon.fi

Palkinnot

Nekoconin photoshoot-kilpailun voittajille on luvassa ainutlaatuinen tilaisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan timanttisten videokurssien muodossa. Sekä Classic– että Technical-kategoriasta valitaan yksi voittaja, ja tuomaristolla on mahdollisuus kunniamainintojen jakamiseen.

Voittajille on tarjolla täysi pääsy kaikille AliasEdu-sivuston (https://www.aliasedu.fi/) videokursseille!

Kursseilla käsitellään mm. valo- ja videokuvaamisen perusteita, Photoshopin käyttöä sekä oman tyylin löytämistä. Rajatonta luomisvoimaa valo- ja videokuvauksen parissa tarjoilevat esimerkiksi maailmanmestari Antti Karppinen, Pia Rautio sekä Lasse Hartikainen!

“Ammenna oppia ja inspiraatiota niin paljon kuin haluat suoratoistopalvelun tapaan suoraan verkosta tai sovelluksella, missä ja milloin sinulle sopii. AliasEdusta löydät kattavan valikoiman koulutuksia video- ja valokuvauksen, editoinnin ja kuvankäsittelyn perusteista aina masterclass-tason kursseihin – ja uusia koulutuksia tulee iloksesi joka kuukausi.”

– AliasEdu

Mikäli sinulla herää photoshoot-kilpailuun liittyviä kysymyksiä, voit aina olla yhteydessä cosplayvastaavaamme sähköpostitse: cosplay@nekocon.fi