Nekocon 2021 lauantaiohjelma on julkistettu!

Nekocon 2021 lauantaiohjelma on julkistettu!

Miltä kuulostaisi päivä virkistävän coniohjelman parissa? ฅ/ᐠ.  ̫ .ᐟ\

Nekocon tarjoaa lauantaina 10.7. klo 12 alkaen otannan erilaista coniohjelmaa. Tapahtumapäivään kuuluu Pokémon Battle Frontier -turnauksia, AMV-kilpailun finaali, perjantaina alkaneen pelistriimin päätös sekä illan musastriimi. Jokaisella ohjelmalla on oma esitysalustansa. Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät osiosta Tapahtumat.

Conin tekijät ja kävijät tavoittavat toisensa tuttuun tapaan Nekocordissa eli Nekoconin omalla Discord-palvelimella. Nekocordissa on tapahtumapäivinä keskustelua tapahtumiin ja muuhun liittyen kootulla joukolla, joten liitythän mukaan porukkaan!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Vuoden 2021 aikana Nekoconin toimesta järjestetään seuraavat online-tapahtumat 9.-11.7. Tapahtumia voit seurata Nekoconin Twitchissä, Discordissa ja/tai muussa ilmoitetussa paikassa.

pe 9.7. & la 10.7.2021 klo 19-24, Twitch/Nekoconfi, KassiBit & Tzibu: ”Pelinkehitys ja lopputulos”

Mitä pelin kehittäminen vaatii ja millaiseksi valmis peli lopulta tuli? Näitä asioita pohtii MindSeize-pelin johtava pelisuunnittelija Kalle ”KassiBit” Sievänen, jonka ohessa pelistriimaaja Jouni ”Tzibu” Holopainen pelaa ensikertalaisena pelin läpi alkuhetkistä lopputeksteihin asti. Osallistu seuraamaan ja kysymään pelinkehittämiseen liittyviä kysymyksiä. Chatin kautta osallistuneiden kesken arvotaan myös MindSeize -pelin Steam -avaimia 1 per päivä.

la 10.7.2021 klo 12-20, Nintendo Switch Online -palvelu, Fanipäälliköt: ”Pokémon Battle Frontier”

Fanipäälliköt ovat taas kerran vauhdissa ja tällä kertaa valtaamme nurkan Nekoconista hieman erilaisella ohjelmaformaatilla! Salihaasteen sijasta järjestämme Battle Frontierin lauantaina. Luvassa on siis hieman erilainen kokemus, kun monotyyppisten salien sijaan Frontier Brainien teematiimit pääsevät viihdyttämään yleisöä! Mukaan pääset Nekoconin Discord-serverin #fanipäälliköt-kanavalla olevasta linkistä, joka ohjaa sinut Fanipäälliköiden battlefrontierille.

Osallistumiseen tarvitset Nintendon Switch-pelikonsolin, Pokémon Sword (tai Shield) -pelin, sekä Nintendo Switch Online -palvelun. Kaikki Frontier Brainimme voi haastaa easy tai hard -vaikeustasoilla, joista easy sopii myös kokemattomille pelaajille, kun taas hard tarjoaa haasteita myös veteraaneille. Osallistumalla ohjelmaan pääset mukaan arvontaan, josta voit voittaa Pokémon-teemaisia palkintoja!

la 10.7.2021 klo 15-16:30, amv.fi, Sawnah: ”AMV-kilpailu”

Nekoconin AMV-kilpailun mahdollistaa tänä vuonna Suomen animemusiikkivideoharrastajien yhteisö eli AMV.fi! Finaalissa nähdään kaikkiaan 26 huikeata musiikkivideota! Kilpailu järjestetään verkkolähetyksenä amv.fi:n nettisivuilla. Tapahtumaan saapuaksesi tarvitset Kompassi-tunnukset. Linkki tarkempaan saapumisohjeeseen alta. Tule paikalle nauttimaan kisahuumaa!

Ohjeet nettikilpailujen katsomiseen AMV.fi’n blogissa: https://blog.amv.fi/2020/04/amv-nettikisan-katsominen.html
♩ ♪ ♫ ♬♩♫♬♪♩ ♪ /ᐠ .  ̫ .ᐟ\ฅ ♫ ♬♩♫♬♪♩ ♪ ♫ ♬♩♫♬♪♩ ♪ ♫ ♬♩♫♬♪

la 10.7.2021 klo 21 alkaen, Twitch/neonyaparty, Neonya: ”Nekoconin iltabileet”

Nekoconin iltabileiden musakattauksen tarjoaa Neonya! Neonyan löydät Twitch’stä kanavalta: neonyaparty

su 11.7.2021 klo 12-12:45, Twitch/Nekoconfi, siiricosplay: ”Opas peruukkien muokkaukseen

Tällä luennolla käydään läpi perusasiat peruukkien ja niiden muokkaukseen tarvittavien tarvikkeiden hankinnasta. Luennolla käydään läpi myös muutama edistyneempi tekniikka. Luento on aloittelijaystävällinen.

su 11.7.2021 klo 13-13:45, Twitch/Nekoconfi, dragoneri: ”Kosmiset siivet”

Mielessä aivan ihana keiju tai muu siivellinen hahmo, mutta siipien tekeminen tuntuu ylitsepääsemättömältä haasteelta? Luennolla perehdytään erityisesti W.i.t.c.h-siipieni valmistusprosessiin, mutta vinkkejä soveltamalla voit tehdä muitakin kosmisia siipiä sellofaanista.

su 11.7.2021 klo 14-14:45, Twitch/Nekoconfi, lord.madhouse: ”Cosplayn patinointi”

Näyttääkö pukusi liian puhtaalta ja ehjältä? Nyt on aika vanhentaa, kuluttaa, sotkea, repiä, tuhota ja pitää hauskaa sitä tehdessä.

su 11.7.2021 klo 15-15:45, Twitch/Nekoconfi, Eric ”Stark_will_fix_it_all”: ”Armor 101: How do I even..?”

Oletko aina kuolannut armoreiden perään? Pienenä halusit olla ritari kiiltävässä haarniskassa ja nyt vihdoin cosplay antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa toiveesi! Mutta… miten se toteutetaan? Tämä luento antaa sinulle hyvät lähtökohdat cosplay armoreiden tekoon, ja konkareille saattaa pari pro tippiä löytyä hihasta. Luennolla käydään läpi monta eri tekotapaa, jotka sopii eri budjetteihin sekä taitotasoihin. Tule tutustumaan armoreiden rakentamisen hulluun maailmaan!