Sponsoriksi Nekoconille?

Sponsoriksi Nekoconille?

Tule tukemaan kissankorvien vilinää! Etsimme tälle vuodelle sponsoreita tukemaan toimintaamme, sekä tarjoamme yhden paikan myös pääsponsorille! Olemme Suomen toisiksi vanhin animeaiheinen tapahtuma ja tarjoamme tapahtumaa japanilaisesta populaarikulttuurista kiinnostuneelle yleisölle.

Toimintaamme pääsee seuraamaan näiden juuri uudistettujen nettisivujemme lisäksi Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Meillä on myös Discord-palvelin, jossa harrastajat voivat turvallisesti keskustella ja jakaa mielipiteitään heitä kiinnostavista aiheista.

Tarjoamme sponsorointiin kolmea erilaista vaihtoehtoa:

1) Bannerisponsorointi
Kiinnostaako näkyvyys Nekoconin sivuilla? Voitte halutessanne saada kotisivuillemme animoimattoman, 200 x 200 px kokoisen mainoskuvan, joka toimii myös linkkinä nettisivuillenne. Mainokset pysyvät sivuillamme näkyvillä vuoden 2021 loppuun asti. Bannerin hinta on 50 euroa.

2) Palkintosponsorointi
Haluatteko näkyvyyden lisäksi olla osallisena palkitsemassa parhaita? Lahjoittamalla vähintään banneripaikan arvoisen lahjakortin tai määrän tuotteita, on myös mahdollista lunastaa banneripaikka kotisivuiltamme. Huomioithan, että Nekocon ei hyväksy piraattituotteita eli väärennöksiä.

3) Pääsponsorointi
Onko kissankorvien kaikkialla Suomessa saatava kuulla juuri teistä? Nekoconin pääsponsoripaketti kattaa bannerin kotisivuillamme sekä aktiivista mainontaa somekanavillamme Instagramissa, Facebookissa sekä Twitterissä. Somemainontaan sisältyy yhteistyötä suunnitellun mainosmateriaalin osalta, jotta saadaan yhteistyö sulavaksi osaksi yhteismarkkinointiamme.

Jos kiinnostuit tukemaan toimintaamme tavalla tai toisella, ota rohkeasti yhteyttä sponsorivastaavaamme sponsorit@nekocon.fi.

Tehdään tästä kesästä tapahtumarikas yhdessä, olosuhteista huolimatta!