Yhteistyötä Nekoconin kanssa?

Haluatko tehdä kanssamme Nekoconia? Oletko aktiivinen yhteistyökumppani, jolla on innostusta ylläpitää suomalaista conkulttuuria myös poikkeusolosuhteissa? Koronaepidemia haastaa conkulttuuria monin tavoin, mutta me Nekoconissa haluamme tarjota tänäkin vuonna toimintaa harrastajilta harrastajille, tietenkin kaikkien turvallisuuden huomioiden. Tule rakentamaan kanssamme confiilistä! Kiinnostuitko? Ole yhteydessä sidosryhmävastaavaamme, jonka yhteystiedot löydät muiden vastaavien tavoin sivujen Yhteystiedot-osiosta.

Nekocon tarjoaa vuonna 2021 pienimuotoista etäohjelmaa ja ylläpitää sosiaalisen median kanaviaan. Voimme yhdessä pohtia, kuinka teemme yhdistyspöydistä mahdollisia myös etäyhteydellä. Olipa tapahtumanne tai yhdistyksenne pieni, keskikokoinen tai suuri olet tervetullut kumppani. Yhteistyökumppaneiksi voivat hakea kaikki voittoa tavoittelemattomat yhdistykset. Jos olet yritys tai muu vastaava toimija, otathan yhteyttä pääjärjestäjäämme niin voimme puhua sponsoriasioista.

Tahdomme tarjota Nekoconista aktiivisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on hauska suunnitella ja toteuttaa toimintaa yhdessä.

Sonja Heikkinen, sidosryhmät ja tiedotus