Työvoimahaku

kuva: Mikael Peltomaa @Elderx

Nekoconin vänkärihaku on sulkeutunut, ja valituille vänkäreille on laitettu sähköpostia. Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tyovoima@nekocon.fi

Vänkäripaikat on täytetty, järjestyksenvalvojien haku edelleen auki.

Hakulomake

https://forms.gle/JKuBnaQo4GYQW8Vp8

Jokainen con tarvitsee vänkäreitä! Vänkärit ovat koko tapahtuman taustavoima, jota ilman koko tapahtumaa ei olisi, eikä mikään toimisi. Liittyessäsi tähän arvokkaaseen katraaseen pääset tutustumaan helposti muihin samanhenkisiin ihmisiin ympäri Suomen ja saat nauttia tapahtumasta aivan uudella tavalla. Työvuorojesi ulkopuolella pääset nauttimaan työvoiman taukotilasta (Green room), jossa con-fiilis on parhaimmillaan. Aseta siis kissankorvat päähän, vedä con-paita ylle, ja liity joukkoomme iloiseen! Nekoconissa vänkärit työskentelevät muun muassa

– narikassa
– majoitusvalvojina
– green roomin työläisinä – hygieniapassi vaaditaan!
– infotyöläisinä tai yleisvänkäreinä
– lipunmyyjinä (lipunvaihto, con-oheistuotteet, kirppari) – lipunmyyjien tulee olla täysi-ikäisiä!
– järjestyksenvalvojina – JV-kortti vaaditaan! 
– valokuvaajia – oma kalusto vaaditaan!

Narikassa tehtävänäsi on ottaa vastaan kävijöiden takkeja, laukkuja yms., laittaa ne naulakkoon, ja antaa narikkalipuke kävijälle. Kävijän palatessa hakemaan omaisuuttaan annat sen takaisin narikkalipuketta vastaan.

Majoitusvalvojat pitävät huolen siitä, että niin kävijät kuin työvoimakin saavat nukkua rauhassa ilman häiriöitä.

Green roomissa vänkärit pitävät huolen, että tarjottavaa (kahvia, teetä, naposteltavaa) on riittävästi koko vänkärikatraalle, ja he laittavat lisää esille sitä mukaan kun on menekkiä.

Infotiski on koko conin sydän, josta kävijät, ohjelmanpitäjät ja muut vapaaehtoiset etsivät vastauksia ja tulevat esittämään  monenlaisiina kysymyksiä tapahtumaan liittyen. Infossa myös jaetaan suurin osa tapahtuman ohjelmalehtisistä.

Yleisvänkärit hoitavat kaikenlaisia pieniä juoksevia tehtäviä, ja tarvittaessa tuuraavat heitä, jotka eivät pääse paikalle tai toimivat apukäsinä kiireisinä hetkinä monissa pisteissä. Myös siivoustiimi ja ohjelma-avustajat toimivat yleisvänkäri-nimikkeen alla. 

Siivousvänkärit pitävät huolta tapahtuma- ja majoituspaikkojen yleisestä siisteydestä. Ohjelma-avustajat pitävät huolen, että ohjelmat alkavat ja loppuvat ajallaan. He myös tarvittaessa avustavat ohjelmanpitäjiä muilla tavoin, esim. kuljettamalla mikkiä yleisön esittäessä kysymyksiä.

Myyjien tehtävä on vaihtaa ja myydä Nekoconin pääsylippuja ja oheistuotteita.

Järjestyksenvalvojat pitävät huolen siitä, että tapahtumassa kaikki sujuu hyvin ilman häiriötekijöitä. 

Valokuvaajien tehtävänä on taltioida tapahtumaa viikonlopun aikana. Valokuvaajana pääset muun muassa kuvaamaan itse tapahtumaa ja sen ohjelmia sekä studioon kuvaamaan kävijöitä. Valokuvaajalla oletetaan omaa kalustoa (kamera ja kuvanmuokkausohjelma).

Kuva: Tiia Saarinen @punkki_s

Työvoimaedut 

Nekocon toimii talkoohengellä, mutta vänkäreille riittää työvoimaetuja! Tekemällä vähintään kahdeksan (8) tuntia töitä saat mm.

– ilmaisen sisäänpääsyn coniin

– pääsyn green roomiin ja sen herkullisiin antimiin

– lämpimän ruoan molempina con-päivinä

– T-paidan

– majoituksen

– halutessasi työtodistuksen.

Vänkärikoulutus 

Moni ensikertalainen varmasti empii, mutta ei hätää! Kaikki ne, jotka ovat vänkäreiksi hyväksytty, saavat tehtäviään koskevan koulutuksen. Yleinen infopaketti laitetaan kaikille sähköpostilla, ja jokainen vastaava lähettää omille vänkäreilleen opastusmateriaalit, joihin on hyvä tutustua kunnolla. Lisäksi tilat, tapahtuman yleiset tiedot ja kunkin omat työtehtävät käydään vielä läpi ennen kävijöiden paikalle saapumista.

Milloin saan tietää, onko minut hyväksytty vai ei?

Nekoconin vänkärihaku on sulkeutunut, ja valituille vänkäreille on laitettu sähköpostia. Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä tyovoima@nekocon.fi

Vänkäripaikat on täytetty, järjestyksenvalvojien haku edelleen auki.

Hakulomake

https://forms.gle/JKuBnaQo4GYQW8Vp8