konekocon

/ᐠ .  ̫ .ᐟ\ฅ Koneko = Kissanpentu ฅ/ᐠ.  ̫  .ᐟ\

Konekocon on uusi japanilaisen populaarikulttuurin tapahtuman Nekoconin kissanpentu versio, joka kokoaa yhteen niin animen, mangan kuin pelienkin ystävät. Konekocon tapahtuma järjestetään Kuopion Kulttuuriareena 44:llä 4.3.2023! Tapahtuman ovet ovat auki klo 10:00-19:00.

Pääsylippu tapahtumaan maksaa 6 euroa (sis. käsittelymaksun 1 €) Linkin lipunmyyntiin löydät sivun alareunasta. Liput on myyty loppuun. Sähköinen vahvistus vaihdetaan paperirannekkeeseen tapahtuman Lipunmyyntipisteellä. 

Konekoconista löydät muun muassa pienen kattauksen ohjelmaa, taidekujan, myyntisalin, tanssipelejä ja karaoken. Kesän Nekoconissa suuren suosion saavuttanut Polaroid-piste löytyy myös Konekoconista.

Järjestyssäännöt ja käyttäytyminen

Luodaan yhdessä mukava ja ikimuistoinen Konekocon noudattamalla tapahtuman järjestyssääntöjä ja Suomen lakia.

Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa pääsymaksua maksamattomat ja järjestyssääntöjä rikkovat tapahtuma-alueelta. Pääsymaksuja ei palauteta. 

Pidetään tapahtumapaikka yhdessä siistinä ja turvallisena. Mikäli huomaat  

Muistathan kunnioittaa kaikkien koskemattomuutta pyytämällä lupa ennen kuvan ottamista, halaamista tai pukuihin ja proppeihin koskemista. 

Ethän tuki kulkuväyliä kuvaamalla tai istuskelemalla/hengaamalla. Myös rappusissa istuminen on kielletty turvallisuuden takia.

Kanssakävijöiden ja työvoiman ahdistelu on tapahtumassamme ehdottomasti kielletty ja järjestyksenvalvojat voivat poistaa epäasiallisesti käyttäytyvän henkilön tapahtumasta.

Mikäli koet olosi turvattomaksi tai epämukavaksi jossain tilanteessa, otathan viipymättä yhteyttä Konekoconin infopisteeseen, josta sinut ohjataan eteenpäin häirintäyhdyshenkilölle.

Tapahtuma on päihteetön. Alkoholin ja muiden päihteiden tuonti tapahtuma-alueelle, sekä esiintyminen niiden vaikutuksen alaisena alueella on kiellettyä. Tupakointi on kielletty sisätiloissa sekä ulko-ovien läheisyydessä. Kielto koskee myös tupakan omaisia tuotteita, kuten sähkötupakkaa.

Aseet ja propit

Tapahtumapaikalle ei saa tuoda oikeita aseita eikä tuliaseita, jousiaseita, miekkoja, veitsiä tai muita lyömäaseita. Myös harjoitus-, metallijäljitelmä- tai ns. inert-aseiden tuominen ja käsittely tapahtumapaikalla on kielletty. 

Jos cosplay-asuusi kuuluu esim. aidon näköinen Airsoft-ase, tulee ase merkitä asiaankuuluvasti: Pistoolin piippu merkitään n. 2cm matkalta sekä kahvasta. Pidemmän aseen piippu merkitään n. 2cm matkalta sekä perä n. 3cm matkalta. Myös aseen suu on peitettävä. Asepropit ovat osa asua, eikä niillä saa heilua ympäriinsä muuten kuin kuvia otettaessa.

Propit eivät saa olla puuta kovempaa materiaalia. Vaaralliset ja suuret propit on sisätiloissa liikuttaessa jätettävä narikkaan. Myyntipöytäsaliin, taidekujalle ja ohjelmasaleihin mentäessä suuret propit jätetään narikkaan. 

Ota yhteyttä ohjelman järjestäjään, mikäli proppisi vaatii erityisjärjestelyjä esim. cosplay-ohjelmiin osallistuessasi.

Hyödyllistä tietoa matkustamisesta ja tapahtuman lähialueesta

Juna-asema

Asemakatu 24-22, 70100 Kuopio

Juna-asemalla on kaksi lippuautomaattia ja se sijaitseen 1,2km päässä conipaikasta.

Junaliikenteen aikatauluhaku:

https://www.vr.fi/cs/vr/fi/etusivu

Linja-autoasema

Puutarhakatu 3, 70300 Kuopio, sijaitseen 1,3km päässä conipaikasta.

Kaukoliikenteen aikatauluhaku:

https://www.matkahuolto.fi/fi/

Paikallisliikenteen reitti- ja aikatauluhaku:

https://vilkku.kuopio.fi/

Paikallisliikenteen pysäkkien sijainnit:

https://kuopio.digitransit.fi/

Seuraa paikallisliikenteen kulkua:

https://bussit.kuopio.fi/

Lähikauppojen aukioloajat

Sokos 9-18

S-market keskusta 7-22

K-kauppa:

  • Kalakukko 10-21
  • Veljmies 8-21
  • Pelimies 7-24

OTTO-automaatit

Ajurinkatu 18

Kauppakatu 45 Kauppakeskus Apaja

Puijonkatu 21

Puijonkatu 25

Haapaniemenkatu 30

Suurimmassa osassa Kuopion K-kaupoista pystyy nostamaan käteistä oston yhteydessä, kuten myös R-kioskeilta.

Kesän Nekoconin tavoin Konekocon tehdään vapaaehtoisvoimin harrastajalta harrastajalle. Mahdollistajana toimii voittoa tavoittelematon Nekocon ry.

Tekevätkö pienet kissankorvat onnelliseksi?

/ᐠ .  ̫ .ᐟ\ฅ Tietenkin! ฅ/ᐠ.  ̫  .ᐟ\

Ohjelma-kartta
Tilakartta

Ajankohtaista nyt:

Liput on myyty loppuun.

Anna meille palautetta Konekoconista