Tavaran ilmoittaminen kirpputorille on auki!

Tavaran ilmoittaminen kirpputorille on auki!

Suomen kissamaisin kirpputori Nekotori saapuu kesällä Kuopioon!

Nekoconin omalla Nekotorilla voit myydä ja ostaa kaikkea japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää mangasta ja animesta figuureihin, cosplay-asuihin ja muihin oheistuotteisiin. Nekotori palvelee conikävijöitä taidelukio Lumitin tiloissa molempina tapahtumapäivinä.

Ilmoittautuminen Nekotorin myyjäksi on nyt auki! Tuotteiden ilmoittaminen myyntiin tapahtuu Kirppu-järjestelmässä. Myyntipaikka Nekotorilla on maksuton, mutta edellyttää pääsylippua Nekoconiin. Hanki siis lippusi ajoissa. Tapahtuman aikana kirppiksen vapaaehtoiset huolehtivat tuotteidesi esillepanosta ja myynnistä, joten voit itse keskittyä conista nauttimiseen!

Tutustu Nekoconin kirpputoriin täällä! Muistathan tutustua myös myyjäohjeisiin ennen tavaran ilmoittamista.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 30.6.2023 kello 23.59 tai kun tavaraa on riittävästi.

Tervetuloa kirpputorille tekemään löytöjä!