Lipunvaihto-/myyntipiste

Lipunvaihto-/myyntipiste

Nekoconin ennakkolipunmyynti on päättynyt Kompassissa ti 5.7. klo 23:00! Rannekkeita voi ostaa vielä tapahtuman lipunmyyntipisteeltä 20 euron hintaan niin pitkään kuin niitä riittää. Samalta pisteeltä saat myös kätevästi vaihdettua ennakkoon ostamasi sähköisen lipun rannekkeeseen! 

Lipunmyyntipiste sijaitsee Musiikkikeskuksen sivussa ja palvelee kävijöitä tapahtuman aikana seuraavasti:

  • la klo 9:00-17:00
  • su klo 9.30-12:00

Sähköisen lipun voi halutessaan tulla vaihtamaan rannekkeeksi jo pe klo 16:00-19:00.

/ᐠ .  ̫ .ᐟ\ฅ Huomioithan myös, että cosplay- ja amv-kisojen seuraamiseen tarvitset ilmaisen paikkalipun. Paikkalippuja jaetaan Nekoconin Infopisteellä lauantain kisoihin la klo 11:00 alkaen ja sunnuntain kisoihin su klo 10:00 alkaen. Paikkalippuja jaetaan enintään 5 kpl per henkilö.

Tsekkaa sekä Lipunmyynti- että Infopisteen sijanti alla olevasta kartasta.

Musiikkikeskuksen 1. kerros