Ohjelmahaku 2022

Ohjelmahaku 2022

Ohjelmanpitäjänä pääset auttamaan Suomen kissamaisimman conin järjestämisessä – sillä mitä olisikaan con ilman ohjelmanpitäjiä? Ohjelmasi voi olla esimerkiksi luento, esitelmä, paneelikeskustelu, työpaja tai kilpailu. Sen voi järjestää joko yksin tai kavereiden kanssa. Tyyli voi olla vakava, leikkimielinen tai jotain siltä väliltä. Jos haluat ohjelmassasi käsitellä aiheita, jotka eivät välttämättä sovi kaikille, niin ohjelmalle voidaan lisätä tarvittavat sisältövaroitukset.

Voit käsitellä vaikka suosikkisarjaasi, -genreäsi tai -artistiasi. Mielenkiintoista olisi varmasti tarkastella tietyn tai useamman genren piirteitä, vertailla eri sarjoja keskenään, taikka kertoa omista kokemuksistasi Japani-harrasteiden parissa. Yhden ohjelman kesto on yleensä 45-90 minuuttia. Kahden päivän conissa riittää aikaa pitää vaikka parikin ohjelmaa, ja silti nauttia hengailusta ja tietenkin myös seurata muidenkin ohjelmanumeroita.

Ohjelmanpitäjänä saat:

  • ilmaisen sisäänpääsyn molemmille Nekocon-päiville
  • lämpimän ruoan ohjelmapäivänä
  • ilmaisen lattiamajoituspaikan (pe-su)
  • osallistua Suomen kissamaisimman conin uusimpaan muotoon~

Mikäli haluaisit pitää ohjelmaa, muttet ole aivan varma vielä aiheesta tai haluat hioa sitä vielä, voimme miettiä ohjelmarunkoa myös yhdessä. Otamme vastaan myös ohjelmatoiveita; meille voi siis kertoa, jos on joku henkilö, joka meidän tulisi ehdottomasti pyytää pitämään ohjelmaa Nekoconiin.

Jos kiinnostuit, täytä ohjelmahakulomake tai ota yhteyttä ohjelma@nekocon.fi!

/ᐠ . ̫ .ᐟ\ฅ Kompassin ohjelmahaun lomake