Tule coniteaan!

Tule coniteaan!

Oletko kiinnostunut conin järjestämisestä? Nekoconin conitea etsii joukkoonsa uusia vapaaehtoisia! Avaamme pian kisällihaun, jolla täydennämme vastaavajoukkoamme. Kisällinä toimiminen tarkoittaa vastaavan (coniitin) avustamista ja tehtävien opettelua kuluvalla kaudella. Kisälliksi hakevalta ei odoteta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan oma-aloitteisuutta, innostusta oppia uutta sekä ryhmätyöskentelytaitoja. Nekoconin coniteassa ovat auki seuraavat kisälliroolit kaudelle 2024–2025:

Viestintä

Viestintäkisällinä toimit viestintävastaavan kanssa osana infotiimiä. Tärkeimpiä tehtäviä ovat conitean sisäinen viestintä, some-kalenterin ylläpitäminen sekä julkaisujen luominen yhdessä vastaavien kanssa. Teet tiiviistä yhteistyötä etenkin some-vastaavan, nettisivuvastaavan ja graafikon kanssa. Huolehdit myös julkaisujen aikatauluista ja osittain niiden sisällöstä. Viestintävastaavan tehtävissä tärkeintä ovat hyvät kommunikointitaidot, ison kokonaisuuden hallinta sekä aikataulutus. Arvostamme myös oikeakielistä ja sujuvaa kirjallista viestintää.

Tehtäviin perehdytetään kuluvalla kaudella ja pääset tekemään hommia käytännössä vaikka heti kevään aikana. Tukenasi sinulla on koko conitea, erityisesti infotiimi. Seuraavalla kaudella sinun on mahdollista jatkaa viestintävastaavan tehtävissä itsenäisesti tai yhdessä nykyisen vastaavan kanssa.

Sponsorit ja myyntisali

Sponsorikisällinä toimit olennaisena linkkinä tapahtuman sponsorien ja myyjien sekä tapahtuman välillä, aluksi yhteistyössä sponsorivastaavan kanssa. Sponsori- ja myyntisalin vastaavuudessa tarvitaan oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Tehtävässä menestymisessä auttaa conikentän ja alan yrityksien hyvä tuntemus.  Reippaudella ja uskalluksella tarttua hommiin itsenäisesti pääsee kuitenkin jo pitkälle, ja tehtäviin opastetaan perusteellisesti. 

Yksin ei toki hommia tarvitse Nekoconissa tehdä! Sponsorivastaava ja koko conitea ottaa sinut avosylin vastaan, ja pääset harjoittelemaan vastaavan hommia yhdessä kokeneen tekijän kanssa tämän vuoden. Tehtävää on vuonna 2025 mahdollista jatkaa itsenäisesti tai yhdessä vastuun toisen vastaavan kanssa jakaen.

Pelipuoli

Pelipuolenkisällinä toimit pelivastaavan oikeana kätenä sekä pelipisteen tiimien yhteyshenkilönä ennen conia ja conin aikana. 

Pelipuolella tarvitaan oma-aloitteisuutta ja asiakaspalvelutaitoja, ja mikä tahansa pelitietämys on tehtävässä plussaa. Ennen conia tehtäviin kuuluu pääosin tarvittavien pelien, konsoleiden ja muiden tarpeiden metsästystä lainaan yksityishenkilöiltä tai muilta tahoilta. Conipäivinä tekeminen on huomattavasti fyysisempää, sillä päivät pitävät sisällään konsoleiden ja näyttöjen kantamista, pöytien siirtelyä, pistokkeiden löytämistä ja pelipisteen valvomista.

Tehtäviin tulee vielä täydentävä perehdytys, ja kannattaa muistaa myös, että missään vaiheessa et tule jäämään yksin. Tehtäviin saa aina apua ja tietoa tarvittaessa koko conitealta ja varsinkin pelivastaavalta. Ylennys itse pelivastaavan tehtävään on myös mahdollisuus.

Jos kiinnostuit hakemaan kisälliksi, täytä hakemus: Hakemukseen
https://forms.gle/ZLMhF9X13A5v67Bq6

Artikkelikuva: Tiia Saarinen: @punkki_s