Nekocon 2023 järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella (Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio) ja Kuopion taidelukio Lumitilla (Kirkkokatu 45, 70100 Kuopio).

Lattiamajoituspaikkana toimii Kuopion klassillinen lukio (Opistotie 1, 70110 Kuopio).

Saapumisohjeet tapahtumapaikalle

Kuopioon on hyvät yhteydet julkisella liikenteellä. Asemalta pääsee tapahtumapaikalle helposti kävellen. Osan matkaa pääsee tarvittaessa myös paikallisliikenteen bussilla.

Helpoin kävelyreitti tapahtumapaikalle asemalta on suoraan Puijonkatua pitkin. Käänny Kuopionlahdenkadulla oikealle, ja olet perillä! Voit tarkistaa reitin ja tärkeimmän tapahtumapaikat alla olevista kartoista.

Tapahtumapaikalle voi saapua myös omalla autolla. Musiikkikeskuksen pääsisäänkäyntiä vastapäätä sijaitseva parkkipaikka on viikonloppuisin vapaasti käytettävissä.

Kuopion paikallisliikenne Vilkku

VR

Onnibus

Matkalla tapahtumapaikalle ja tapahtumapaikan läheisyydessä on ravintoloita ja kauppoja, joissa poiketa nälän yllättäessä.

Muistathan, että tapahtumapaikalla ei ole mahdollista nostaa rahaa. Tarkistathan lähimmät nosto-automaatit alla olevasta kartasta. Kirpputorilla, työpajoissa ja osalla taidekujapöydistä voit maksaa vain käteisellä.

Tapahtumapaikka

Nekoconin tapahtumapaikka on kahdessa rakennuksessa. Kuopion musiikkikeskuksella ja viereisen Kuopion taidelukio Lumitin tiloissa. Lumitin tiloista löydät taidekujan, kirpputorin, oleskelutilaa ja pelipisteen.