Vänkärin infopaketti

/ᐠ .  ̫ .ᐟ\ฅ Hei!
Lämpimästi tervetuloa Nekoconin työvoimaksi, suuri kiitos osallistumisestasi ja työpanoksestasi!

Yleistä

Nekocon on vapaaehtoisvoimin, yhdistyspohjalta järjestetty tapahtuma. Ilman vapaaehtoisten työpanosta emme voisi järjestää tapahtumaa, kiitos siis avustasi!

Etuina saat t-paidan, lämpimän ruoan, pääsyn green roomiin ja sen antimiin, sekä ilmaisen lattiamajoituksen. Konserttisalin parvi on varattu kokonaan vänkäreille ja conitealle, eli voit tulla katsomaan ohjelmaa ilmaiseksi jonottamatta!

Työtodistus lähetetään postitse jälkikäteen kaikille, jotka ovat sitä pyytäneet työvoimahakemuksessaan. Muutoksista hakemuksessa laitettuihin tietoihin lähetä viestiä tyovoima@nekocon.fi

Tapahtuma järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella ja Kulttuuriareena 44:llä. Tapahtumapaikoilla on käytettävissä ilmainen Wi-Fi.

Nekoconin vastaavat, työvoima ja ohjelmanjärjestäjät

Nekoconin suunnittelee noin 22 henkilön joukko hurjia, joita kutsutaan coniteaksi. Jokaisella conitean jäsenellä on oma vastuualue, ja kaikki vastaavat ovat siis conitean jäseniä (esim. ohjelmavastaava).

Nekoconin toteuttaa noin 50 henkilön joukko vapaaehtoisia työntekijöitä, joita kutsutaan vänkäreiksi.

Lisäksi Nekoconin sisällön tarjoavat lukuisat vapaaehtoiset harrastajat; ohjelmanpitäjät, järjestöjen edustajat ja esiintyjät.

Työvuorot

Työvuorosi saat sähköpostilla omalta vastaavaltasi. Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Mikäli et löydä viestiä roskapostikansiostakaan, ota kiireesti yhteyttä tyovoima@nekocon.fi

Saavuthan työpisteellesi ajoissa, 5-10 minuuttia ennen vuorosi alkua.

Vänkäri-info

Musiikkikeskukselle perjantaina saapuvat vänkärit on kutsuttu tutustumaan toisiinsa sekä vastaaviin vänkäri-infossa pe 8.7. klo 18:00. Infossa vastaavat toivottavat vänkärinsä tervetulleeksi ja esittelevät Musiikkikeskusta.

Saapuminen conialueelle

Työvoimapiste sijaitsee Musiikkikeskuksen sivuovella perjantaina klo 14:00-18:00, ja lauantaina klo 8:30-10:00. Muina aikoina työvoimapiste sijaitsee infon yhteydessä.

Työvoima voi saapua conipaikoille perjantaina klo 14:00 alkaen. Jos saavut coniin lauantaina klo 10:00 jälkeen, ilmoita ovella järjestyksenvalvojalle, että olet tulossa vänkäriksi, jolloin hän opastaa sinut infoon. Infon yhteydessä on työvoimapiste, josta saat rannekkeesi, badgesi ja t-paitasi.

Badget

Jokaiselle vänkärille kuuluu tietysti pääsy tapahtumaan. Rannekkeen lisäksi jokaisella on badge, joka toimii sisäänpääsyn lisäksi tunnisteena ja kertoo kävijälle, että olet tapahtumassa töissä. Badge kaulassa sinun tulee tietysti myös käyttäytyä asiallisesti niin muita vänkäreitä kuin kävijöitä kohtaan. Badget jaetaan lauantaina.

Työvoimapaita

Conitean jäsenet ja kesäkuun puoliväliin mennessä työvoimaksi hakeneet vänkärit saavat badgea hakiessaan myös työvoimapaidan, mikäli ovat ilmoittaneet t-paitakokonsa hakiessaan. Myöhemmin ilmoittautuneet voivat saada t-paidan, mikäli niitä on jäänyt jäljelle.

Rakennus

Conin rakennus on käynnissä molemmilla conipaikoilla perjantaina klo 14:00-20:00. Tällöin conipaikoilla on jokaiselle halukkaalle tekemistä, mm. pöytien siirtelyä, infokylttien kiinnitystä, myyjien avustamista…

Ruokailu

Ruokailuun pääsee badgella eikä erillisiä ruokalippukeita ole. Saat lämpimän ruoan Musiikkikeskuksen Jazzklubilla lauantaina ja sunnuntaina klo 11:00-14:00.

Green room

Green room on yksi vänkäröinnin parhaista puolista!

Green room on työvoiman oma taukotila. Sinne on pääsy kaikilla badgea kantavilla henkilöillä, mutta ei kävijöillä. (Poikkeuksena rajallinen määrä yhdistyspöytäläisiä.)

Green room sijaitsee Musiikkikeskuksen Jazzklubilla. Sisäänkäynti sijaitsee pääovien vieressä läheltä infoa. Tiloissa on tarjolla pientä naposteltavaa sekä juotavaa, kuten kahvia ja mehua. Tilan narikkaan voit jättää takkia ja reppua omalla vastuulla.

Majoitus

Nekoconin lattiamajoitus järjestetään Kuopion klassisella lukiolla eli Klassikalla (Opistotie 1). Lukiolle on Musiikkikeskukselta noin kahden kilometrin matkaa. Majoituspaikalla on suihkut ja pukuhuoneet. Suosittelemme ottamaan mukaan omat yöpymisvälineet, kuten tyynyn ja peiton/makuupussin ja patjan. Majoitusinfosta on vuokrattavissa eurolla rajallinen määrä retkipatjoja, mutta suosittelemme oman alustan ottamista.

Majoituksen aikataulut

  • Majoitus avataan perjantaina ja lauantaina klo 18:00
  • Hiljaisuus klo 23:00-6:00
  • Majoitus suljetaan aamulla klo 10:00
  • Conipäivän ajan (la klo 10-18) majoitus on kiinni, eikä sieltä voi tuona aikana noutaa tavaroita

Narikka

Narikassa vastataan laukkujen, proppejen ja takkien ilmaisesta säilytyksestä. Tavarat viedään narikkaan, merkitään (propit) ja annetaan kävijälle narikkalippu. Tavarat luovutetaan takaisin omistajilleen narikkalappua vastaan.

Purku

Musiikkikeskukselta tapahtuma puretaan sunnuntaina heti päättäjäisten jälkeen, noin klo 17:00 alkaen. Purun aikana Musiikkikeskus siistitään Nekoconia edeltävään tilaansa viimeistään noin klo 20-21 mennessä. Purkuun osallistuneet ovat tervetulleita heti siistimisen jälkeen alkaviin kaatajaisiin Kulttuuriareenalla, missä on tarjolla ilmaista ruokaa.

Kaatajaiset

Työvoiman kiitosjuhlat eli kaatajaiset alkavat sunnuntaina heti Musiikkikeskuksen siistimisen jälkeen, viimeistään noin klo 20. Kaatajaiset järjestetään Kulttuuriareena 44:llä ja siellä tarjoillaan Kissakahvila Tiramisun herkkuja sekä green roomista ylijääneitä ruokia. Tapahtuma on alkoholiton ja maksuton, vain työvoimalle ja conitealle.

Työtodistus

Tapahtuman jälkeen halukkaille toimitetaan sähköisenä työtodistus. Dokumentti on osoitus tapahtumaan vapaaehtoistyövoimana osallistumisesta, ja mukava lisä CV:seen.