Huone:
Tämän ohjelman järjestää:
Lisää uutisia

Yhteistyötä Nekoconin kanssa?

Haluatko tehdä kanssamme Nekoconia? Oletko aktiivinen yhteistyökumppani, jolla on innostusta ylläpitää suomalaista conikulttuuria myös poikkeusolosuhteissa? Koronaepidemia haastaa conikulttuuria, mutta me Nekoconissa haluamme tarjota tänäkin vuonna toimintaa harrastajilta harrastajille kaikkien turvallisuus huomioiden. Tule rakentamaan meidän kanssamme conifiilistä!

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä sidosryhmävastaavaamme Sonjaan, jonka yhteystiedot löydät tämän viestin lopusta. Voimme yhdessä pohtia, kuinka teemme yhdistyspöytien kaltaisesta edustuksesta mahdollisia etäyhteydellä. Olipa tapahtumanne tai yhdistyksenne pieni, keskikokoinen tai suuri – olet tervetullut kumppani.

Nekocon tarjoaa vuonna 2021 pienimuotoista etäohjelmaa ja ylläpitää sosiaalisen median kanaviaan. Tahdomme tarjota itsestämme aktiivisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on hauskaa suunnitella ja toteuttaa toimintaa yhdessä. Yhteistyökumppaneiksi voivat hakea kaikki voittoa tavoittelemattomat yhdistykset. Jos olet yritys tai muu vastaava toimija, otathan yhteyttä pääjärjestäjäämme, niin voimme puhua sponsoriasioista.

Sonja Heikkinen, sidosryhmät ja tiedotus
sonnjaheikkinen(at)gmail.com
Discord: Odo#5422

Edellinen