Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

COSPLAY

Nekoconissa järjestetään lauantaina 13.7.2019 kaksi erilaista cosplaykilpailua! Yksilökilpailu kahdella eri sarjalla ja parikilpailu. Tällä sivulla voit tutustua kilpailuihin.

Yksilökilpailun molempiin sarjoihin ja parikilpailuun on ennakkoilmoittautuminen. Ennakkoilmoittautuminen aukeaa huhtikuussa 2019. Ilmoitamme myöhemmin tarkemmasta ajankohdasta!

Jos ennakkoilmoittautuminen ei tule täyteen tai peruutuksia tulee ennen conia, kilpailuihin voi myös ilmoittautua paikan päällä. Ilmoitamme mahdollisista peruutuspaikoista ennen conia ja conin aikana. Myös conipaikalla olevat cosplaymammat voivat kutsua cosplayaajan mukaan kilpailuun. Cosplayaajalla on oikeus kieltäytyä kisaan osallistumisesta.

Kilpailuissa palkitaan kolme parasta omassa sarjassaan!

Tuomarihaku aukeaa myöhemmin keväällä 2019 erikseen ennen työvoimahakua.

Yksilökilpailu

Yksilökilpailu on perinteinen pukukilpailu ilman esitystä. Tuomarit arvioivat cosplaypuvun ulkonäköä ja kädenjälkeä, materiaalien käyttöä ja hahmouskollisuutta.

Yksilökilpailussa on kaksi eri sarjaa. Aloittelijat ja kokeneet.
Jos täytät alla olevista kriteereistä yhden tai vähemmän, kuulut ALOITTELIJA sarjaan. Jos täytät kaksi tai enemmän, kuulut KOKENUT sarjaan.

  • Olet sijoittunut aikaisemmin jossain muussa cosplaykilpailussa.
  • Olet tehnyt 5 cosplay-asua täysin itse.
  • Olet vaatetusalan koulutuksen opiskellut tai opiskelet parhaillaan vaatetusalaa ammatiksesi.

    Otathan epäselvissä tilanteissa yhteyttä cosplayvastaavaan.

Parikilpailu

Nimensä mukaisesti tässä cosplaykilpailussa kilpaillaan parin kanssa. Parikilpailu on myös pukukilpailu ilman esitystä. Molempien kisaajien pitää olla samasta lähteestä, jotta voi kisata parina.
Pari voi myös kisata saman hahmon eri versioina.

Parikilpailussa ei ole erikseen sarjoja kokeneille ja aloittelijoille, joten kaikki voivat osallistua tähän kilpailuun.

Julkaisemme tarkemmat säännöt myöhemmin!