Majoittujan infopaketti

Tervetuloa Nekocon 2022 -tapahtuman lattiamajoitukseen!

Majoitus järjestetään pe-la ja la-su välisinä öinä Kuopion klassillisella lukiolla: Opistotie 1, 70200 Kuopio. Majoitustiloina on käytössä luokkatiloja, joista huoneet jaetaan naisten, miesten ja unisex käyttöön. Koulun parkkipaikka on majoittujien käytössä tapahtuman ajan. Lattiamajoituspaikkoja on ollut mahdollista ostaa tapahtuman pääsylippujen yhteydessä Kompassista hintaan 15 euroa viikonloppu tai 10 euroa yksi yö.

Majoitus on avoinna sekä pe-la että la-su öinä klo 18:00-10:00, mutta hiljaisuus on klo 23:00-6:00, joten saavuthan mielellään ennen sitä mikäli mahdollista. Majoitukseen voi siis saapua myös hiljaisuuden aikana. Lauantain tapahtumapäivän ajan majoitustilat ovat lukittuina, jolloin niihin ei pääse. Sunnuntaina majoituksesta on poistuttava kaikkine tavaroineen klo 10:00 mennessä.

Majoitukseen saavutaan ja poistutaan aina aulan infon kautta ilmoittaen oma nimi. Jos nimeäsi ei ole majoittujalistassa, ole valmiina esittämään maksukuitti, niin nimi lisätään listaan ja selvitetään tarvittaessa tapauskohtaisesti myöhemmin. Majoituksen infossa on aina paikalla vapaaehtoistyöntekijöitä eli vänkäreitä sekä järjestyksenvalvojia.

Majoitukseen on tuotava omat majoitusvälineet, kuten tyyny, makuupussi ja -alusta. Makuualustoja on tarvittaessa myös vuokrattavissa hintaan 1 euro, mutta alustoja on rajoitettu määrä. Huomioithan hiljaisuuden ilmapatjojen täytössä!

Majoituksessa on käytettävissä koulun suihkutilat, joissa miesten ja naisten suihkutilat. Majoitustiloissa on luvallista syödä omia eväitä. Infoon pyritään järjestämään vedenkeitin ja mikro. Huolehdi kaikessa kuitenkin siisteydestä! Jos sotkua sattuu, niin ilmoita siitä infoon, josta on mahdollista saadaan käyttöön siivousvälineitä.

Majoituksessa ei ole käytettävissä erikseen ruokailutiloja ja käytössä ei ole jääkaappia. Majoitukseen ei päästetä listan ulkopuolisia henkilöitä. Koulualue on savuton. Majoitustiloissa päihteiden käyttö ei ole sallittua. Lattiamajoitukseen ei ole luvallista saapua humaltuneena. Järjestyksenvalvojalla on lupa tarvittaessa estää päihtyneen henkilön pääsy majoitustiloihin.

Majoitusta koskevat ajankohtaiset yleistiedot löytyvät myös sivujen osiosta Majoitus.

/ᐠ .  ̫ .ᐟ\ฅ Mukavia majoitushetkiä!

Jos ilmenee mitään kysyttävää majoituksesta, ota yhteyttä:

Sari Ryynänen,
Nekocon 2022 majoitusvastaava
majoitus@nekocon.fi
puh. 0440422003