Huone:
Tämän ohjelman järjestää:

LIPUNMYYNTIOHJEET

Lue ohjeet ja kaupan ehdot huolellisesti ennen kuin ostat lippusi.

Nekocon on pääsymaksullinen tapahtuma. Saatavilla on ainoastaan koko viikonlopun lippuja, eli yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Liput ovat sähköisiä PDF-lippuja, jotka voit joko tulostaa itse omalla tulostimellasi, tai näyttää lipun puhelimesta tai tabletista.

Liput maksavat 25 €. Erillisiä toimitus- tai käsittelykuluja ei ole. Ovelta ostettuna liput maksavat 28 €. Tiedotamme mahdollisesta loppuunmyynnistä nettisivujemme lisäksi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Jos liput myyvät ennakkoon loppuun, ei tapahtumapaikalla ole enää ovilipunmyyntiä. Sinulla on oston yhteydessä mahdollisuus ostaa myös lattiamajoitus pe-su ajalle hintaan 15 €.

Ostamalla lipun pääset kaikkiin conin järjestämiin tapahtumiin. Poikkeuksen tekevät vain ne tapahtuman osat jotka on erikseen ilmoitettu maksullisiksi, kuten mm. työpajat ja konsertit. Työpajoissa maksu on vain materiaalimaksu työpajan tarvikkeista.

Mikäli tarvitset avustajalipun, olethan yhteydessä pj@nekocon.fi.

Lippuja on ennakkoon myynnissä ainoastaan Kompassin kautta. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapaikalla, ja ranneke toimii viikonlopun ajan pääsylippunasi. Lippuja voi ostaa myös tapahtumapaikan ovelta, mikäli lippuja on tuolloin vielä jäljellä. Lippuja tapahtumaan on varattu 2000kpl, joten varmista osallistumisesi ostamalla lippu ennakkoon.

MYYNTIEHDOT

Maksutapa ja -aika
Ostokset maksetaan ostoksen yhteydessä Checkout.fi:n tarjoaman maksupalvelun kautta. Ostajan tulee maksaa ostos tarjotuilla nettipankkiyhteyksillä. Maksuaikaa on ostohetkestä alkaen n. 3-4 tuntia, jonka jälkeen osto peruuntuu automaattisesti ja tuote palautuu myyntiin.

Tuotteet ja niiden toimitus
Ostaja saa ostoksistaan sähköpostiinsa tilausvahvistuksen. Pääsylippu toimitetaan sähköisenä PDF-tiedostona ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ostaja tulostaa lipun itse tai esittää lipun tapahtumapaikalla älypuhelimelta tai tabletilta. Liput on yksilöity viivakoodeilla, jotka luetaan tapahtumapaikalla. Pääsylipun viivakoodia vastaan ostaja saa tapahtumapaikalla rannekkeen. Ranneke toimii pääsylippuna tapahtuman ajan.

Peruutusaika
Pääsylippujen peruutusaika on 14 vuorokautta ostosta ja päättyy viikkoa ennen tapahtumaa. Tänä aikana perutuista lipuista maksetaan rahat takaisin ostajan ilmoittamalle pankkitilille. Hinnasta pidätetään 1€, jolla kuitataan lipunmyynnin maksuliikennekuluja. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen pj@nekocon.fi. Pääsylipussa oleva viivakoodi kuoletetaan, jolloin lippua ei voi enää käyttää. Lippujen peruminen peruutusajan jälkeen tai tapahtuman alettua ei ole mahdollista.

Lattiamajoituspaikan peruutusaika on 14 vuorokautta ostoksesta, ja päättyy viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen majoitus@nekocon.fi.

Jos Nekocon peruuntuu force majeuresta kuten Koronatilanteesta johtuen, niin Nekocon korvaa aiheutuneista lippukustannuksista 24 € ja lattiamajoituksesta 14 €. Euron pidätyksellä kuitataan lipunmyynnin maksuliikennekuluja.

Lippujen myynti eteenpäin
Ostaja voi myydä pääsylippunsa eteenpäin. Liput on yksilöity viivakoodeilla, joten alkuperäisen ostajan nimellä lipussa ei ole merkitystä. Lattiamajoituspaikan voi myydä eteenpäin, mutta uuden majoittujan yhteystiedot tulee ilmoittaa majoitusvastaavalle osoitteeseen majoitus@nekocon.fi.

Lipunmyyntiin pääset tästä linkistä.