Iltabileet | VOEMA

Nekoconin iltabileet tulevat taas! Tällä kertaa bailataan K18-bileissä Bar Laskussa, jossa conikansaa tanssittaa Voema!

[^._.^]ノ彡

Nekocon 2023 iltabileet järjestetään lauantaina 15.7.2023 klo 21–04 Bar Laskussa osoitteessa Kauppakatu 18. Ikäraja on K18.


Iltabileiden musiikista vastaa paikallinen musiikkikollektiivi Voema seitsemän DJ:n voimin. Tarjolla on monipuolista musiikkia, jolla voi laittaa jalalla koreasti nauttien tutusti teeman mukaisia juomia.


Iltabileisiin pääsee ilmaiseksi con-rannekkeella. Olethan myös valmis näyttämään kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, kuten passin tai ajokortin. Bileisiin saa tulla cosplayssa, mutta asetta muistuttavat propit tulee jättää narikkaan, ja sinun tulee olla ovella tunnistettavissa cosplaysta huolimatta.


Tänä vuonna myydään myös noin 100 kpl erillisiä iltabilelippuja hintaan 10 €/kpl, kutsu siis kaikki kaverisi mukaan, vaikka heillä ei olisikaan ranneketta Nekoconiin! Bilelipun voi maksaa kortilla tai käteisellä.

Esiintyjät

Jimmyfi // Voema

Jimmyfi (Hannu/Willowie) on tehnyt DJ keikkaa jo vuodesta 2001 alkaen ja musiikillinen pääpaino on ollut Elektronisessa tanssimusiikissa. Nykyään DJ hommat ovat jääneet kaiken muun elämän jalkoihin mutta kun tulee mahdollisuus niin keikat aina maistuvat. Nekoconin (Ja edeltäjien) iltabileissä Jimmyfi on nähty tanssahtelemassa ja soittelemassa aikaisempinakin vuosina. Tänä vuonna luvassa saattaa olla ysäri settiä nostalgia teeman mukaisesti ja ehkä vähän Raveakin. 

Japanilainen kulttuuri on aina kiinnostanut Hannua ja tarkoitus oli lähteä käymään japanissa, kun täytti 40-vuotta, mutta korona tuli ja esti matkan teon. Kohta voisi yrittää taas uudelleen, kunnes tulee 45 plakkariin. Animea on tullut katsottua Kauan ja Mangan mahdollisuudet avautuivat pari vuotta sitten. Lähimpänä sydäntä teemoina on japanilaiset aavetarinat, yliluonnolliset asiat ja BL 😊

Tesno // Voema

DJ Tesno on yli vuosikymmenen ajan sytyttänyt tanssilattiat ja valloittanut yleisöä J- & K-pop-remixien, VGM:n (Video Game Music) ja perinteisen konemusiikin yhdistelmällä.

Tällä hetkellä Tesno on helpointa bongata soittelemasta vaihtelevaa konemusiikkia. Twitchistä useita kertoja viikossa omalta kanavaltaan.

Herätä sisäinen tanssijasi ja valmistaudu musiikkimatkalle.

Twitch

NoiZu // Club Infektio, Doubleclap Radio

NoiZu aloitti matkansa rave-musiikin pariin vuonna -99 ja on siitä lähtien omistautunut DJ-keikkoihin.

2000-luvun alussa NoiZu ryhtyi soittamaan klubitapahtumissa, jotka keskittyvät energiseen tanssimusiikkiin.

Ulkomaisten festivaali- ja tapahtumakonseptien lisäksi Suomessa hän on aiemmin tuottanut viikoittain tekno- ja housemusiikkiin keskittyvää radio-ohjelmaa SpinFM:lla, on gootti- ja kyberpunk-aiheisten Club Infektio -tapahtumien vakio-DJ Helsingissä, Hellsinki Industrial Festivalin osajärjestäjä sekä kuukausittaisen Darkest Hoursin shown isäntänä Doubleclap Radiossa.

Useiden conien iltabileistäkin tutulta NoiZulta kuullaan tällä kertaa varsin groovaava electro swing-setti joka saa alusta saakka liikettä jokaiseen bilettäjään!

Angelica Roselie

Angelica Roselie on tunnettu emotionaalisista ja kauniista DJ-seteistään. Vakavien terveysongelmien takia DJ-uransa lopettamaan joutuva Angelica soittaa nyt Nekoconissa viimeistä livesettiään ikinä, joten kyseessä tulee olemaan aivan erityislaatuinen hetki. Kannattaa siis todellakin tulla fiilistelemään tätä aivan erityisen nättiä trancesettiä, mihin Angelica on koonnut kaikkein rakkaimpia ja kauneimpia biisejä.

Tämän DJ-setin jälkeen Angelicasta tullaan kyllä kuulemaan tulevaisuudessa oman musiikin tuottamisen osalta. Myöskin conikävijänä Angelica tulee pyörimään tapahtumissa niinkuin ennenkin, joten tuu siis rohkeasti aina moikkaamaan ja tutustumaan :3

Angelican löytää someista @angelicaroselie

Serica Kitty

Serica Kitty on lesbokissatyttö, joka tykkää söpöistä pinkeistä asioista. Serica soittaa yleensä voimakasta, nopeatempoista ja suloista J-Corea, Happy Hardcorea, UK Hardcorea, sekä DnB:tä. Nekoconissa mennään söpön J-Coren maailmassa, joten good vibes -fiilis on taattu, kun Serica on deckien takana. Tule mukaan tanssimaan!

Luonteeltaan Serica on hyvin ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hieman ujo, joten käy rohkeasti juttelemassa ja tutustumassa! c:

Serican löytää someista ja mixcloudista nimellä @sericakitty

Le Petit T€Pi // Voema

Le Petit T€Pi on tunnettu mm. Nekocon ja Animecon iltabileiden DJ-seteissään peli- ja animemusiikkien yhdistämisestä. Rakkaus molempia kohtaan kuuluu tarkkaan valikoitujen kappaleiden yhteensovituksessa, mutta muutkin musiikkigenret ovat tukemassa kokonaisuutta, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Yli 20 vuotta DJ:nä ja VOEMA-klubin perustajana toimiminen, sekä kansainvälisesti mm. Vietnamin Ho Chi Minh Cityssä (Saigon) Lush, Shadow Club, Blanchy’s Tash klubeilla esiintyminen on tuonut kokemuksen ja luonut kyvyn tarjota esityksen, joka saa pumpattua kuulijoihin halun saada vielä lisää!

Dekoneko – AnniMurtosaariArt ft. Jaroneko // ex Voema 😀

💫Anni Murtosaari Art, aiemmin myös Voeman Decotiimi nimellä tunnettu decottaja on

tuottanut tilataidetta tapahtumien parissa vuodesta 2013 alkaen niin klubeilla kuin

kaukaisimmissa metsissäkin. Taidetta on ollut esillä ympäri Suomea sekä Euroopassa.

Videoteokset ja VJ setit ovat olleet osana installaatioita 5 vuoden ajan.

💫Jaron “Jaroneko” Räty on monimediataiteilija ja tapahtumajärjestäjä, joka on työskennellyt sadoissa eri produktioissa jo 90-luvulta lähtien.

Somesta meidät löytää: @jaroneko @annimurtosaariart @voemandecotiimi